cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S23 Ultra Android 14 OneUI 6.0 Problem

(Topic created on: 11-09-2023 09:05 PM)
424 Views
akaymehmet
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar,

Telefonumu yaklaşık 1 hafta önce Andoid 14e güncelledim. Bu güncellemeden sonra, masterpass ile ödeme yaptığım uygulamalarda (starbucks, istanbulkart gibi) para yükleye tıkladığım anda uygulamadan atıyor. Sms olarak şifre geliyor, ama uygulamadan atıyor. Geri açtığımda o ekran gitmiş oluyor.

Aynı şekilde sms şifresi ile bazı uygulamara giriş yaptığım anda anında atıyor uygulamadan ve giriş yapamıyorum.

Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl düzeltebilirim? Çok can sıkıcı bir problem.
9 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Güncelleme henüz çok yeni olduğu için böyle sorunlar yaşanabilir. Cihazınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Yine de düzelmezse hata raporu göndermenizi öneririm.
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Beni de wp den atıyor çıkartma atmaya bastığım an.anlamadım sinir bozucu kasım güncellemeri inşallah işe yarar yoksa işimiz var
akaymehmet
Active Level 1
Galaxy S
Siz sıfırlamayı denediniz mi?
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Yok ya bir sürü fotolar videolar falan hiç uğraşamam cidden🥲çok istiyorum ama inanılmaz üşeniyorum😂
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Hesaptan çıkış mı yapıyor yoksa sadece uygulamayı mı kapatıyor ?
akaymehmet
Active Level 1
Galaxy S
Sadece uygulmadan atıyor, ama ödeme veya giriş yapmak için sms kodu geliyor. Uygulamayı açtığımda ana ekranı açılıyor, ödeme/giriş ekranı kapanmış oluyor.
Galaxy S
Güncelleme sonrası uygulamalar da güncellemek lazım hemen hemen her gün play store da güncelleme oluyor onları yapmanızı öneririm. Bende hiçbir uygulama kapanma atma olmadı
Solution
erolavcii
Active Level 5
Galaxy S
Büyük güncellemelerden sonra telefonu sıfırlamak lazım. Yoksa farklı farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor.