cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WİFİ büyük sorun

(Topic created on: 06-14-2025 03:55 PM)
150 Views
Spiker_Ank
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar. Hem benim hem hanımın galaxy telefonları var. Benimki s23 ultra hanım s24 plus. Android 15ten sonra wifi ile bir çok uygulama açılmıyor. Members signal e-okul vs bir çok uygulama. Ayarlardan tüm ayarları sıfırlıyorum düzeliyor sonra 10 dk sonra yine sorun çıkıyor. Bu sorunu yaşayanları buraya davet ediyorum. Samsung diyor ki tamire gönderin. Evde 3 galaxy telefon var üçü de aynı hatayı verir mi arkadaş. Güncellemede bir problem var işte. 

12 Comments
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Sanırım son güncelleme baya sıkıntılı. Haziran güncellemesini bekleyeceksiniz ya da Odin ile sürüm düşüreceksiniz. Fakat verileriniz gider.
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Cihazda Antirollback kilidi varsa cihaz softbrick olur, bence işinin ehli olmayan kişilere bu öneride bulunmayın, cihaz bozulunca sizi suçlarlar 😊
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Eğer HOME_CSC ile düşürürsen dediğin doğru fakat CSC ile düşürürsen bir sıkıntı olmaz. Bu yüzden verileri gider dedim zaten. Ayrıca Softbrickten kurtarmanın yolu baya kolay endişelenmeye gerek yok yani.
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Peki bunu bilen yada merak edip araştıran kaç kişi var? Ben yıllarca uğraştım rom root işleriyle, hatta en son gece yarısı bir rom denemesi yaparken dalgınlıkla efs sildiğim bile oldu 😂
Ben sizin için söyledim, siz bilirsiniz.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Kral nasıl yapılacağını söylemedim zaten. Sadece böyle bir şey var dedim kendisi bilir zaten. İsterse anlatırım ama istemiyor zaten.
Spiker_Ank
Active Level 2
Galaxy S
Bekleyeceğiz kardeşim ne yazık ki
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy S
Şebeke internetinde aynı sorun yoksa wifi reset atın😊
0 Likes
Spiker_Ank
Active Level 2
Galaxy S