cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S21 5G şarj sorunu

(Topic created on: 06-09-2022 06:51 PM)
1198 Views
Dark3n
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonda en fazla 4,5 - 5 saat ekran süresi alıyorum. Bu bataryanın %85-5 arası için geçerli. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya. Hadi ekran görüntülerini paylaşalım ve topluma bilgi verelim. Bu konuda kaynak yok

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Dark3n,

Pil tüketimi kullanıma göre değişebilir. Pil tüketimi ve kullanım değerlerinizi incelememiz için % 15 şarja kadar kullanarak Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
13 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
5 saat kötü değil 4000mAh batarya için
Dark3n
Active Level 1
Galaxy S
Seninki nasıl?
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Bende s10+ var 6 saat filan standart
Dark3n
Active Level 1
Galaxy S
E iyiymiş. Ya ben de biliyorum 4,5 saatin iyi olduğunu ama youtube batarya testleri 10 saat ekran, teknik ayrıntılar yine 10 üstü ekran diyor, çağrı merkezi 5 için az diyor, Samsung reklamlarda abartılı söylemlerde bulunuyor. O yüzden soruyorum
dgn1
Active Level 3
Galaxy S
Hocam cihazın bekleme süresine göre değişkenlik gösteriyor bende de aynı cihaz var sürekli kullanımda örneğin dizi izlediğimde vs. telefonu elimden düşürmediğimde 8 saat ekran almıştım ancak genelde bende de bu saatler mevcut. Bazen 5 saat ekran 17saat bekleme bazen de 2 saat ekran 25 saat bekleme gibi.
0 Likes
Dark3n
Active Level 1
Galaxy S
O zaman hiç kapatmadan 10 saat mi göreceğim :))
0 Likes
dgn1
Active Level 3
Galaxy S
10 saat bana da biraz yüksek geldi ama yine de 8 saat civarı alabileceğinizi düşünüyorum tabiki ekran parlaklığı seviyesine bağlantı seçeneklerine göre değişiklik gösterecektir.
0 Likes
Dark3n
Active Level 1
Galaxy S
Mesela şu değerler normal mi yüzde 85-25 aralığı ? Galaxy S8 3 yıllık batarya ile böyle diye bunu almıştım :))Screenshot_20220609-230917_Device care_29154_1654805357.jpg
0 Likes
dgn1
Active Level 3
Galaxy S
Bekleme süresi az fakat 3 yıllık ve s8in 3000mah bataryası için gayet iyi performans
0 Likes