Fotoğraflarda göreceğiniz gibi çok düşük ekran süreleri alıyorum. Bunlar sadece wp ve instagram kullanımı sonucu olan süreler. Bir de bugün... View Post
Fotoğraflarda göreceğiniz gibi çok düşük ekran süreleri alıyorum. Bunlar sadece wp ve instagram kullanımı sonucu olan süreler. Bir de bugün... View Post
Hangisinden memnunsunuz? View Post
Güncelleme ile gelmiş olması lazım ama nasıl aktif edebilirim gözükmüyor ayarlardan cihaz s23 View Post
1.30 senedir devam eden sorunum çözülmüyor. Desteğe süreci 5 kere tekrar etti Aynı şeyler yok geri bildirim yok carr yok curt ÇÖZÜLMÜYOR. alışveriş... View Post
Sonuçlar gördüğünüz gibi ekran açık kalma süresi 3 saat 14 dk şarjım %35. Oyun vs. oynamadım kullandığım uygulamalar orada... View Post
S23 Ultraya bugün itibari ile nisan güncellemesi gelmiş bulunmakta. Güncelleyebilirsiniz. View Post
Dostlar merhaba, elimdeki A26dan 6 aydır falan kullanıyorum pek memnun değilim ve yükseltmek istiyorum. 4 model arasında kararsız kaldım. S24, S25 fe,... View Post
Telefonumun rengi bi ara soluk gelemye başladı ayarlara baktıpım zamn böyle tıkladığım zaman uyarı veriyodu ve erişebilirlikte hiçbir ayar yapmadım View Post
Arka plana aldığım uygulamalar telefondaki bütün kısıtlamalar kapalı olmasına rağmen arka plana aldıktan sonra kapanıyor bazen yaptığım uğraştığım... View Post
Sadece güvenlik View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 675 | |
| 563 | |
| 552 | |
| 488 | |
| 487 |