cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S20 FE telefonda Android 12 mi 11 mi?

(Topic created on: 03-27-2022 08:12 PM)
305 Views
cmcl
Active Level 1
Options
Galaxy S

Galaxy S20 FE  Snapdragon telefon aldık. Android 11 yüklü geldi. Ben de bu şekilde kullanmak istiyorum. Fakat birkaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

1 -  Android 12 yükseltmeyi tavsiye eder misiniz? Telefonun hızı düşer mi? Tecrübeleriniz nasıl?

2- Android 12 yükseltme uyarısını nasıl kaldırabiliriz eğer yüklememe kararı alırsam. Sürekli çıkıyor.

3- Android 11 güvenlik güncelleştirmeleri almaya devam edecek mi? Ederse ne kaç yıl?

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
1
Sizinle aynı model cihazı Ben de kullanıyorum Android 12 yazılım güncellemesinden sonra cihaz hızlandı ufak tefek hatalar olsa da abartılacak şekilde büyük hatalar yok.

2
Cihazınızın yazılımını güncelleme dediğiniz sürece yazılım güncellemesi bildirimi gitmeyecektir.

Cihaz 4 yıl boyunca güvenlik Yazılım güncellemeleri alacaktır.
cmcl
Active Level 1
Galaxy S

Teşekkürler cevap için. 

HikmetGven4TR
Active Level 7
Galaxy S
Ben Android 12 kullandım ufak tefek hatalar 25w şarj hızı düştü. Sadece o değil ufak tefek hatalar mevcut . Ben Android 11 e geri döndüm. Yükseltmeyi şimdilik tavsiye etmiyorum. 4.1 arayüz mart güncellemesi bu hafta gelecektir hatalar düzeltildi ise geçmenizi tavsiye ederim .
cmcl
Active Level 1
Galaxy S

Android 11 nasıl geri döndünüz? Özel yazılım mı kullandınız?

0 Likes
HikmetGven4TR
Active Level 7
Galaxy S
Evet garanti bozulması falan olmuyor stock firmware yükleyerek dönüş yaptım.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Eninde sonunda yapacaksin illaki kardeşim yap güncel olsun duvar kağıdı renk paketleri filan geldi güzel yani
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
4.1 gelince geç bence. One ui 4.1 ile game boostera performans modu gelecek çünkü. Bu hafta gelecek gibi duruyor zaten.
0 Likes
bedonline
Active Level 4
Galaxy S
Android 12 ye ben geçiş yaptım herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım bence geçebilirsin
0 Likes
cmcl
Active Level 1
Galaxy S

Teşekkürler herkese

0 Likes