cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uzun Bir Post - Kullandığım Bütün Telefonlar

(Topic created on: 10-23-2024 11:50 PM)
587 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Biraz uzun bir Post olacak. Bu zamana kadar kullandığım bütün telefonlar aşağıda ki şekilde sıraladım. 

Nokia 6230
10 yaşımda kullandığım ilk telefonum 😅 O zamanlar 0.facebook giriyorduk ne günlerdi. 
image

Nokia N70
Bu telefonda zamanın en iyilerindendi. 6-7 ay kullandım sadece. İlk hattımı bu telefonlar birlikte almıştım 

image

Sony Ericson Walkman W810i
Bu cihaz efsane ötesiydi benim için. Ses kalitesi inanılmazdı. Yanınızda harici hoparlör taşımanıza gerek yoktu. 1 sene rahat kullanmışımdır. 

image

Samasung E250

Bir dönemin efsanesi olan E250'yi ortaokul dönemlerinde bayağı bir süre kullandım. Kullanmayanı dövüyorlardı 😅

image

Samsung Star
Evet ilk dokunmatik ekranlı deneyimimi yine samasung ile yaptım. Bu telefon benim için çağ atlamasıydı. Arayüzü sonra ki yıllarda tanıtılacak touchwiz ile benzerdi. Paso oyun oynar fotoğraf çekerdim. 

image

Galaxy Ace
Yıl 2013 ve Android ile ilk defa tanıştığım ve aşık olduğum telefonum. Bu telefonu ilk aldığımda lisede ki sınıf arkadaşlarım hasetlerinden çatlamışlardı. O dönem 970 lira gibi bir fiyata almıştım ve iphone 4 de satıştaydı ama tercih etmemiştim (benim marka bağlılığı) 😅 Tek sorunu hafıza kartı olmadan hiçbir işlem yapmıyordu telefon. Sonrasında custom rom ile Android 4.4 yapmıştım ve halen duruyor evde çalışır vaziyette. 

image

Galaxy Win 
2014'e geldigimizde artık Galaxy Ace yetersiz gelince S3 ve S3 mini olduğu zamanlarda gidip Galaxy Win almıştım çünkü s3 ile hemen hemen benzer tasarıma sahip ve kısmı de olsa aynı özelliklere sahiptir. 850₺ idi fiyatı. Bu telefonu 2.5 sene rahat kullandım. Sonra kamera arızası verdi tamir oldu yine aynı i arızayı verdi. En sonda anakart nedeni ile bozuldu çöpe attım. Eski samsung cihazlar cidden çok sorunluydu. 

image

Casper Via V6 
2015-2017 arasında ilk defa yerli bir marka aldım. Özellikleri çok hoşuma gitmişti ve önce ki kullandığım serilerden sonra ilaç gibi gelmişti. Kamera çok çok iyiydi. Android 4.4.4 işletim sistemi vardı. Casper 5.0.2 vereceğine dair söz vermişti vermedi. Ben kendim yüklenmiştim. Snapdragon işlemci vardı içerisinde ve hic kasma vs yapmıyordu. Gel gör ki bir gün sabah okula giderken telefon açılmayana kadar. Gece ne olduysa anakart yanmış 😅 O zaman çok fazla ücret istemişlerdi yaptırmadım. Yeni telefon alana kadar Turkcell T40 kullanmıştım. 

image

Galaxy J7 Core 
2018 şubat gibi daha da çağı yükselterek J7 Core'a geçiş yaptım. Bu telefon ile artık tamam ben samsungtan şaşmam devam dediğim telefondu. 2 sene kadar kullandım. En son Android 9 aldı ama aradan 6 sene geçmesine rağmen çalışıyor. 
image

Galaxy A52
Bilen bilir Samsung Members forumuna bu telefon ile 2020 yılında katılmıştım. A52'nin yeri bende ayrıdır. Bu telefonun değerini bilemedim. Bu telefonu 2 sene kadar kullandıktan sonra bir hataya düşüp s22 ye gecmemle sizinde bildiğiniz üzere dünyam başıma yıkıldı 😅 Çok uğraştım çok çabaladım sonuç S22 değişim ile sonuçlandı. Yine s22 verdiler ama artık eskisi gibi sorun yaşamıyorum. 

image

19 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
W810 kullandığım en iyi tuşlu telefondu.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bayağı iyiydi
0 Likes
Galaxy S
Güzel post olmuş Aykut 😊
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kral s24 ultra ile son noktayı koymuşsun helal 🔥
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen.. 😊
Şahane telefonlar kullandım hepsi kaliteliydi..
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Htc bir dönem çok çok iyiydi. Kullanmak çok istedim ama nasip olmadı. Sonrada piyasadan silindi gitti
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kısmet, sağlık olsun belki de beğenmeyecektin.

İnşallah gönlüne göre güzel telefonlar kullanırsın, uzun uzun keyfini çıkararak. 😊
0 Likes