Original topic:

Hangisini seçmeliyim S25U, IP16pro max?

(Topic created on: 05-17-2025 11:58 PM)
717 Views
MustafaYTT
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. 

Benim bugüne kadar kullandığım bütün telefonlar samsung. Şu an kullandığım telefon ise A32, yeni telefon olarak ise S25 Ultra ya da 16 pro max almak istiyorum ama inanılmaz kararsızım sürekli karşılaştırmalarını izliyorum ve Samsung'un yeni güncellemeleri çok hoşuma gitti ama diğer bir yandan da 16 pro max yani inanılmaz bir kamera ve işletim sistemi var. Samsung ya da Iphone hayranlığı yapmadan sizce hangisi daha mantıklı? 
(ikisinden birisini de alsam her türlü yurt dışı alıcam bu da göz önünde bulundurulmalı bence.)

47 Comments
Er3n_s25_ultra
Active Level 10
Galaxy S
S25 u kulaniyom baya iyi
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Bu da soru mu?😊
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy S
Iphone bence
Galaxy S
Ürünü yurt dışı satın alacaksanız tartışmasız s25u
eno_s21FE
Active Level 5
Galaxy S
Yurtdışı alıcaksan kesinlikle S25U ama yurtiçi alıcaksan değer kaybı olmaması için iPhone almanı öneririm.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
16 Pro Maxe daha fazla para vermeye hiç gerek yok al s25u geç
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
İşlemci ve kamera olarak S25 Ultrayı daha çok beğeniyorum ama karar sizin tabiki şimdiden hayırlı olsun
MustafaYTT
Active Level 3
Galaxy S
izlediğim videolarda S25 Ultra'nın sabah fotoğrafları ve videoları çok hoşuma gitti 16 pro max'i ciddi anlamda solladı hatta ama akşam işler malesef tam tersine dönüyor ama galiba S25 Ultra alacağım
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Güncellemelerle düzelir diye düşünüyorum hocam s ultralar ilk çıktığında gece kameraları kötü oluyor genelde sonra düzeliyor
0 Likes