- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S20 fe kullanıyorum ekranın parlaklığı kısık iken siyah bir ekranda ekran tam siyah olmuyor ips bir ekranmış gibi siyah yerler ışık veriyor ama bu telefonun parlaklığı açık iken olmuyor. Always on displayde de böyle parlaklık kısık iken ekran ışık veriyor ama parlaklığı fulleyimce ışık vermiyor karanlık bir odada iken bu çok göze çarpıyor ve şarjımı yiyor bu telefonu almamdaki büyük etmen amoled ekranının olmasıydı ama ben yine ips ekran kullanıyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni huzursuz ediyor sorun inşallah yazılım güncellemesi ile düzeltilir. Arkadaşlar sizde s20 fe kullanan veya başka amoled ekran kullanan arkadaşlar sizde bir kontrol edin belki sizdede böyledir. Moderatörler sizde sıfırla demeyin bunun sıfırlama ile hiçbir alakası yok kaç kere denedim olmadı. İnşallah en kısa sürede düzeltilir.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2021 10:05 AM in
Galaxy SMerhaba Snakeahmet,
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-11-2021 11:41 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2021 12:36 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2021 12:51 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2021 05:55 AM (Last edited 12-12-2021 06:15 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2021 10:05 AM in
Galaxy SMerhaba Snakeahmet,
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD