cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekranın Tam Siyah Olmaması “Sözde Amoled!“

(Topic created on: 12-11-2021 11:35 PM)
1314 Views
Snakeahmet
Active Level 6
Options
Galaxy S

S20 fe kullanıyorum ekranın parlaklığı kısık iken siyah bir ekranda ekran tam siyah olmuyor ips bir ekranmış gibi siyah yerler ışık veriyor ama bu telefonun parlaklığı açık iken olmuyor. Always on displayde de böyle parlaklık kısık iken ekran ışık veriyor ama parlaklığı fulleyimce ışık vermiyor karanlık bir odada iken bu çok göze çarpıyor ve şarjımı yiyor bu telefonu almamdaki büyük etmen amoled ekranının olmasıydı ama ben yine ips ekran kullanıyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni huzursuz ediyor sorun inşallah yazılım güncellemesi ile düzeltilir.  Arkadaşlar sizde s20 fe kullanan veya başka amoled ekran kullanan arkadaşlar sizde bir kontrol edin belki sizdede böyledir.   Moderatörler sizde sıfırla demeyin bunun sıfırlama ile hiçbir alakası yok kaç kere denedim olmadı. İnşallah en kısa sürede düzeltilir. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Snakeahmet,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy S
A21s cihazım amoled degil ama ben mat ekran koruyucu kullanıyorum farkını görürsün...
Galaxy S
Bende kullanıyorum öyle bir sorun bende yok ilk defa duyuyorum bunu parlaklığı kıstım denedim yok hiç birşey yok simsiyah ekran
Tsey
Active Level 4
Galaxy S
Merhaba,telefon kilt ekraninda iken hicbir isik sizmasi yok,always on display de sadece secili uygulamalar(saat/batarya durumu gibi) aydinlatmasi haricinde bir isik sizmasi yok
0 Likes
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy S
S20 FE'de aynı sorunu ben de yaşıyordum. Karanlık modda parlaklığı kıstığımda ekranın üst kısımlarında hafif ışık sızması oluyordu ve koyu gri ekranda düz gri renk göremiyordum. Bunu geçen sene farkettiğimde yetkili servise götürdüm ekranı değişti ama yine de devam ediyordu. Sözde güncelleme gelecek düzelcekti bir de o var.
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Snakeahmet,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes