Resolved! Solved

Original topic:

S23 ULTRA amoled yanığı

(Topic created on: 09-22-2024 07:40 PM)
442 Views
ardybrkS23Ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar cihazı Şubat'ta aldım ve ekranın üst kısmındaki saat ve batarya ikonları ve Instagram'da ki alttaki tuşlar yanık yapmaya başlamış karanlık modda ve AOD kapalı kullanıyorum daha fazla yanık olmaması için ne yapmalıyım?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emre_41
Active Level 5
Galaxy S
Cihazı yüksek parlaklıkta kullanmaktan kaçının ve ekranda uzun bir süre boyunca sabit bir görüntüyü açık bırakmayın.

View solution in context

Solution
yns24u
Expert Level 2
Galaxy S
Parlaklığı daha kısık kullanmak artmasını engelleyebilir hatta gördüğüm kadarıyla zaten oluşmuş yanıkları bile azaltabilir. Bende saat ve batarya ikonlarının orada yanık başlamıştı ama parlaklığı daha kısık kullanmaya başlayınca eskisinden bariz bir şekilde daha silik gözüküyorlar.

View solution in context

8 Comments
Solution
Emre_41
Active Level 5
Galaxy S
Cihazı yüksek parlaklıkta kullanmaktan kaçının ve ekranda uzun bir süre boyunca sabit bir görüntüyü açık bırakmayın.
Solution
yns24u
Expert Level 2
Galaxy S
Parlaklığı daha kısık kullanmak artmasını engelleyebilir hatta gördüğüm kadarıyla zaten oluşmuş yanıkları bile azaltabilir. Bende saat ve batarya ikonlarının orada yanık başlamıştı ama parlaklığı daha kısık kullanmaya başlayınca eskisinden bariz bir şekilde daha silik gözüküyorlar.
Galaxy S
Ne zamandır yanık var sizde ?
yns24u
Expert Level 2
Galaxy S
Göreli en fazla iki hafta falan oldu sanırım çok bakmıyordum. 1 ay falan diyelim.
Galaxy S
Anladım
Galaxy S
Servise gönderin bedava değiştirirler😀
AsafBays22
Active Level 5
Galaxy S
ekran parlaklığı çok yüksekse ve telefonu çok sıçakken kullanırsanız yanık oluşur bende a30 vardı yaklaşık 4.5 sene sonra yanık başlamıştı
0 Likes
SahinRocker
Active Level 10
Galaxy S
Varsa Yanık Garantiye Gönder Yapmazlarsa Bas Şikayeti Haklı Çıkınca Sıfır Telefon Veriyorlar Haklarınızı Savunun 😁🤘
0 Likes