cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby sesle uyandırma

(Topic created on: 11-02-2024 12:38 PM)
56 Views
_Erhan_
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bixby nin son sürümünü apk olarak yükledim. Türkçe arayüz olsun uygulama olsun gayet güzel ama sesle uyandırma için hi bixby dememi algılamıyor. Kaydetmeye çalıştığımda ise hata verip duruyor. Sesle uyandırmayı nasıl tekrar aktif edebilirim

21 Comments
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Ben de aynı hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım, bir türlü.
0 Likes
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy S
Bixby dikte olarak da bir uygulama var acaba onu da güncelleme yapsak apk olarak düzelir mi dedim ama uygulamasını bulamadım :( sesle uyandırma işime yarıyordu evde cihazları kontrol ederken gitmesi kötü oldu. Eski sürüme de dönemiyorum garip
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Eski sürüme dönmesi çok basit. Uygulamaya uzun bas, küçük i harfine bas. Sağ üstten üç noktaya bas, orada güncellemeleri kaldır yazıyor. Ben de evdeki cihazları kontrol etmek için Google Asistan kullanıyorum. Hatta bazı cihazlarımı Samsung'un SmartThings uygulamasına ekleyemediğim için Google Asistan kullanmak zorunda kalıyorum. Ama tabii gönül isterdi ki Bixby kullanalım. Şu Galaksi AI Türkçe olduğunda keşke Bixby de Türkçe olsaydı.
0 Likes
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy S
Bixby nin türkçe olmasını ben de çok istiyorum. Google gemini ne kadar güzel olsada bixby kadar telefonda işlevsel değil. Eski sürüm hakkında yardımın için teşekkürler:)
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Ben Gemini'yi de kullanmıyorum çünkü Google Asistan kadar güzel işlevli çalışmıyor. En basit örneği, cihazın ekranı kilitliyken odamın ışığını açmasını söylediğimde Gemini önce telefonun kilidini açmamı istiyor ama Google Asistan direkt ışığı açıyor. Böyle saçma sapan bir handikap içerisindeyiz.
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy S
Buna da bizi samsung sürüklüyor maalesef :( türkçe ai gibi inşallah bixby de yakında türkçe olur diyelim
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Samsung'u anlayamıyorum. Nedense Türkiye pazarı bu kadar aktifken şu desteği vermemesi hangi mantığa sığıyor? Umarım One UI 7 ile beraber Türkçe gelir.
_Erhan_
Active Level 3
Galaxy S
Umarım dedidiğiniz gibi olur. Apple karşısında en azından siriye karşı bir savunmamız olur. Senin daha asistanın ingilizce diyorlar ki haklılar
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Galaxy S
Ya Apple'ı geçtim, benim kullandığım cihaza Türkçe destek niye vermiyorsun? O kadar para veriyoruz. Cihazı ilk aldığımda yapay zekanın Türkçe olmadığını görünce çok şaşırdım. İade falan edecektim o derece. Sonra dedim sabredeyim birazcık. İyi ki sabretmişim.
0 Likes