cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 12 güncellemesi

(Topic created on: 02-10-2022 06:54 PM)
346 Views
İbrahim_54
Active Level 1
Options
Galaxy S

Anlamadığım bir şekilde telefonumda Android 12 güncellemesi sonrası takılmalar, gecikmeler, saçma sapan şekilde bildirim sesi çalma, bazı oyunlarda fps düşmesi gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Cihazım Samsung Galaxy S10+ . Yani 2-3 yıllık S modelde bile böyle sorunlar başlayacaksa yandık. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba ibrahim_54

Konu ile ilgili olarak verilerinizi yedek alıp cihazınızı sıfırlamanız rica ederiz aşağıdaki işlemler yapılarak cihaz sıfırlanabilir

Uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın

Cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir

Tüm soru ve destek talepleriniz için size yine yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim

Teşekkürler

View solution in context

7 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba ibrahim_54

Konu ile ilgili olarak verilerinizi yedek alıp cihazınızı sıfırlamanız rica ederiz aşağıdaki işlemler yapılarak cihaz sıfırlanabilir

Uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın

Cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir

Tüm soru ve destek talepleriniz için size yine yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim

Teşekkürler
İbrahim_54
Active Level 1
Galaxy S
En kısa zamanda uygulayacağım. İnşallah sorunlar çözülür.

Teşekkürler
cybercider
Active Level 7
Galaxy S
Düzetme güncellemesi yayınlanırsa düzelir hocam. Sıfırlama falan çözmez. Tüm modellerde android 12 sonrası benzer sorunlar var. Ben and 11 deyim güncellemedim. Stabil olana kadar da güncelleme niyetim yok. Nette yabancı kanallarda dahil hepsi aynı sorunlardan muzdarip.
Kısacası güncellemeyi bekleyin.
Ecevit
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba bana android 11 hakkında bilgi verebilir misiniz?
Hala android 10 dayım da.
Çoğu kişi android 10'a döndü veya kaldı.
1-Kamera kısmında ınstagram özelliği kalkmış.
2-Hoparlörde ses azaltılmış.
3-Apk indirme kaldırılmış.
Ve daha hatırlayamadığım sorunlar...
(Tabii bunlar membersta gördüklerim.)
Memnun musunuz 11'den?
Hoparlör nasıl?

0 Likes
cybercider
Active Level 7
Galaxy S
Ben s20+ kullanıyorum aldığımda and 10 la geldi. Sonra hemen güncelledim. 11 de sanki ısınma sorunu azaldı gibi. 12 ile çok bir farkı yok 11 in bence. Eğer bir sorununuz yoksa macera aramaya gerek yok.
1- dikkat etmedim instagram kullanmıyorum.
2- ses bence yeterli o dediğiniz android 12 de oluşmuş.
3. Apk pure dan indiriyorum hemde samsung internet ile. Androidde apk indirme kaldırılmaz o zaman ios dan farkı kalmaz. Android 12 yi bilmiyorum ama sanmam apk android in temel mantığı...
0 Likes
Ecevit
Active Level 5
Galaxy S
Bilgilendirme için saolun.
:)
0 Likes
VolkanA52
Active Level 3
Galaxy S
Takılmalar benim cihazında da var düzelir diye umuyorum beklemekten başka çare yok
0 Likes