- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-10-2022 06:54 PM (Last edited 02-10-2022 06:59 PM ) in
Galaxy SAnlamadığım bir şekilde telefonumda Android 12 güncellemesi sonrası takılmalar, gecikmeler, saçma sapan şekilde bildirim sesi çalma, bazı oyunlarda fps düşmesi gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Cihazım Samsung Galaxy S10+ . Yani 2-3 yıllık S modelde bile böyle sorunlar başlayacaksa yandık.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 06:58 PM in
Galaxy SKonu ile ilgili olarak verilerinizi yedek alıp cihazınızı sıfırlamanız rica ederiz aşağıdaki işlemler yapılarak cihaz sıfırlanabilir
Uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın
Cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
Tüm soru ve destek talepleriniz için size yine yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim
Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 06:58 PM in
Galaxy SKonu ile ilgili olarak verilerinizi yedek alıp cihazınızı sıfırlamanız rica ederiz aşağıdaki işlemler yapılarak cihaz sıfırlanabilir
Uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın
Cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
Tüm soru ve destek talepleriniz için size yine yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim
Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 07:06 PM in
Galaxy STeşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 07:17 PM in
Galaxy SKısacası güncellemeyi bekleyin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 08:17 PM (Last edited 02-10-2022 08:19 PM ) in
Galaxy SHala android 10 dayım da.
Çoğu kişi android 10'a döndü veya kaldı.
1-Kamera kısmında ınstagram özelliği kalkmış.
2-Hoparlörde ses azaltılmış.
3-Apk indirme kaldırılmış.
Ve daha hatırlayamadığım sorunlar...
(Tabii bunlar membersta gördüklerim.)
Memnun musunuz 11'den?
Hoparlör nasıl?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 09:02 PM in
Galaxy S1- dikkat etmedim instagram kullanmıyorum.
2- ses bence yeterli o dediğiniz android 12 de oluşmuş.
3. Apk pure dan indiriyorum hemde samsung internet ile. Androidde apk indirme kaldırılmaz o zaman ios dan farkı kalmaz. Android 12 yi bilmiyorum ama sanmam apk android in temel mantığı...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-10-2022 09:14 PM (Last edited 02-10-2022 09:14 PM ) in
Galaxy S:)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink