cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe Android 16 Almayacak Kanıtlarım

(Topic created on: 04-04-2024 10:00 PM)
1411 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

image

image
1.Ekran görüntüsü samsung'un kendi sitesi en son android 15 yazıyor.

2.Ekran görüntüsünün anlamı ilk çıkış sürümü çoğu ülkede android 12'de bile çıksa hatta 2.nesil olarak adlandırılan s21 fe'ler android 13 ile bile çıksa,hindistan ve bazı ülkelerde android 11 ile çıktığı için ilk o sürümü sayıyorlar genel ilk sürüm ne ise o sayılıyor isterse bu sene samsung s21 fe 3.nesil olarak android 14 ile telefon çıkartsada android 16 bile almaz çünkü genel ilk sürüm android 11 ve android 11 üstüne 4 yıl android güncellemesi eklersek android 15 son oluyor.

3.Ekran görüntüsünde s21 fe b mojör ile çıkılmış her android güncellemesinde majör seviyesi 1 majör atlar örnek a>b>c>d>e>f>g>h son olarak ve şuan majör sürümü f one ui 6.1 gelince g olacak testlerdede(checkfirmde) yazıyor.
Ve android 15(one ui 7) gelince majör sürümü h olucak s21 fe one ui 7.1'de alıcak.

Bu bilgiler samsung'un kendi bilgileri doğru ve güvenilirdir her ne kadar ülkemizde veya başka ülkelerde 2.nesil olarak android 13 ile yeni s21 fe çıksada android 17'yi geçin android 16 bile almayacak en son her yerde android 15 alacak reddit sitesindede bu konu ile ilgili araştırma yapabilirsiniz bu konu çok sorulduğu ve tartışıldığı için bu soruya açıklık getirmek istedim.Bende android 16 almasını istiyordum ama maalesef ilk android 11'i test edilmiş onu saydılar.

Not:Detaylıca okumanızı tavsiye ediyorum lütfen.

18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Herkes android 16 alacak diyorlardı ben bu daha önceden biliyordum android 16 almayacağını çünkü hindistan da S21 FE android 11 ile çıktı Türkiye de android 12 ile geldi
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende eskiden gelecek biliyordum ama işin aslı öyle değilmiş ne yazikki vedat kardeşim.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen vedat kardeşim.😊
S21Fe için üzücü cidden. Android 16 Alması gerekiyordu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
O sirada ben s21 tanitilirken demistim 😅
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Kodları doğru. 😊
Dediğim gibi Unutmuşum ama Android 15 Olmasını beklemiyordum Sağol caner kardeşim bilgilendirdiğin için. 💙

Zaten Android 15 Aldığında Samsung Bu yazılım konusunu belirtecek. Yine sorular çoğaldığın'dan Dolayı genelde böyle oluyor. 😄
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim Deniz kardeşim 😊 az önceki gönderide bu konu çok konuşuldu insanlar boş yere umut bağlamasın diye paylaşmam gerekiyordu.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İyi yaptın kardeşim. 😊
S21Fe konuları Açıldığında Direkt Bu Gönderiyi Paylaşacağım.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Eyvallah Deniz kardeşim 😊👍