cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

WhatsApp, görüntülü konuşmalar için bakın ne getiriyor?

(Topic created on: 07-31-2024 07:55 PM)
251 Views
Mami14
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Android için beta 2.24.12.14 güncellemesi ile WhatsApp'ın alt arama çubuğu için yeni bir arayüz geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Yakın zamanlı yeni bir rapora göreyse Android cihazlarda arama deneyimini geliştirmeyi amaçlayan uygulama, bu yöndeki çalışmalarına hız vermiş görünüyor. Çünkü rapora göre uygulama, arama deneyimini geliştirmek için tasarlanmış yeni kullanışlı özellikleri test etmekte.
  • Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görülen yeni özellikler ile kullanıcılar, cilt görünümünü yumuşatmak için rötuş aracı ve loş ortamlarda görünürlüğü iyileştirmek için düşük ışık modu gibi dinamik yüz filtrelerini etkinleştirerek aramalarını kişiselleştirebilecekler.

Aynı zamanda WhatsApp, kullanıcıların çevrelerini özelleştirmek veya dikkat dağıtıcı şeyleri bulanıklaştırmak isteyebilecekleri grup konferansları için aramalar sırasında arka planı düzenlemek için yeni bir araç daha geliştiriyor. Bu arama arka planı özelliğinin gelecekte Masaüstü uygulamalarında da mevcut olacaktır.

Bu özelliklerin yanı sıra uygulama, görüntülü görüşmeleri daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirebilecek ve sohbetlerine eğlenceli bir dokunuş katmaktan hoşlanan kullanıcılara hitap eden diğer efektleri de tanıtmayı planlıyor. Böylece kullanıcılar, gerçek zamanlı video akışları yerine bir avatar kullanma seçeneğine sahip olacak ve bu da kullanıcıların anonimliğini korumasına veya avatarlar aracılığıyla kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmesine olanak tanıyacak.

Peki siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak

https://www.donanimhaber.com/whatsapp-goruntulu-konusma-deneyimini-iyilestiriyor--179953

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu zaten Samsung'un kendisinde gömülü değilmiydi? Meta platformları bırakıp direkt cihaz özelliği çalmaya mi başladı

View solution in context

6 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu zaten Samsung'un kendisinde gömülü değilmiydi? Meta platformları bırakıp direkt cihaz özelliği çalmaya mi başladı
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Samsung da varmıydı hatırlamadım efendim uzun süredir WhatsApp az kullandığım için tam bilmiyorum. Ancak varsa yaptıkları çalıntıdan başka birşey değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sadece WhatsApp değil kamera özelliğidir bu hocam. Samsung'un kendisinde vardı. Meta kendi platformlarına çalıntı özellik getirmeye doyamadı
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Evet Samsungda var yüz filtreleri ancak yeni özellik eklensin diye işte efendim yüz filtresi olmayan cihazlar için iyi bir haber bu
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler 🫡
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederiz efendim bizim görevimiz 😄