cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

50 ve 200 mp Kamera modu

(Topic created on: 12-22-2024 07:52 AM)
33 Views
alpermkk
Active Level 3
Options
Galaxy S

50 ve 200 ile çekim yaptığımda fotoğraflar daha sonra sap sarı şekilde kaydediyor her yolu denedim çözümü bulamadım 

6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

En iyi çekim için 12mp kullanmanız fazlasıyla yeterli

Yüksek çözünürlüklerde hdr devreye girmediği için iyi sonuç alınmaz ve daha önceden belirlenen ana kamera yazılıım efekti ile çekimler sağlanır (buda sarı tonları vb gibi durumların oluşmasını sağlar ve renkleri farklı göstermesine yol açar )

Çözümü pro mod üzerinden ayar yaparak kullanmak 😊

12mp kullanmanızı öneririm
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
12 mp iyi cekiyor ama 50 ve 200 mp onemi fotorafta ayrıntılara onem veriyor
0 Likes
L-DRAGO
Active Level 8
Galaxy S
12 MP modunda cihaz işleme yapmıyor ama 50 MP ve 200 MP modunda işleme ve renk değişimi mevcut. Bu konu bide kamera ayarlarında ki akıllı optimizasyonun hangi seviye de olması ile alakalı olarakta işleme süresi değişebiliyor. Fazla işleme olmadan fotoğraf çekmek istiyorsanız 12 MP modunu ve ya pro modu kullanıp çekim yapmanızı tavsiye ederim. Rica edersem yorumu çözüldü olarak işaretler misiniz 😊
0 Likes
ÇağlarS23
Active Level 8
Galaxy S
Bence en iyisi pro modda çekim yapmak Raw kalitesi ile çünkü normal çekince bazen foto bozuk oluyor ve instaua atarken bozulma olabiliyor ama pro modda raw ile çekince cam gibi çıkıyor renkler de doğal.Lightroom ile efekt ekleyince güzel oluyor
alpermkk
Active Level 3
Galaxy S
Her şeyi denedim yok ya cidden samsung uzaya da çıkarsa telefonlarını 16 pro max in eline su dökemez cidden apple başka seviye daha yeni aldım s24 ultra değer kaybından tutunda kamerasına kadar sorunlu
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba alpermkk,

Konu ile ilgili WhatsApp destek hattımızdan ulaşmanızı rica ederiz. 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz için 7/24 destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes