Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S24 ultra cihazımda oyun açmak için gaming hub uygulamasına tıklayınca açılması uzun sürmeye başladı. Önceden hızlıydı nasıl çözerim sorunu. View Post
Pusulayı ana ekrana koyamıyor muyuz?? Sadece edge panalde mi gözüküyor View Post
Altta çizgi var ya onu kaldırabiliyor muyuz View Post
EN SON GÜVENLİK YAMASI 31 AĞUSTOSTA GELDİ.O ZAMANDAN BU YANA GELMEMESİ NORMAL Mİ ARKADAŞLAR? View Post
Merhaba, uygulamaya bildirim izni verdiğim halde ayarlarda bildirim izni verilen uygulamalarda görünmüyor. Uygulamalarda sağ üstte 3 noktaya dokunup... View Post
Herkese selam One uı Beta programına katılmak için bölgeyi değiştirirsek betaya katılım sağlayabilirmiyiz? View Post
Telefonum 3. Yılını doldurmak üzere ve artık pil iyice berbatlaşmaya başladı. 60hz bile olsa %100 dolum ile ortalama 4:30 saat ekran süresi alıyorum.... View Post
S23 ultrada 6.1.1 güncellemesinden sonra yaşanan sorun giderilmedi mi ya? Hala güncelleme gelmedi bana. Güncelleme gelen var mı bo sorun ile alakalı? View Post
Kapalı ekranda not işareti var nedir ne işe yarar neden orada öyle bi işaret var bilen var mı View Post
S23 256 GB telefonumu yaklaşık 1 ay önce aldım bataryası açıkçası pek hoşuma gitmedi nette 7 saat açık ekran süresi alıyorlar benim telefonumda mi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
788 | |
740 | |
459 | |
431 | |
338 |