Original topic:

netflix

(Topic created on: 01-27-2020 09:11 PM)
1738 Views
Hayroo
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Netflix uygulamasını google play üzerinden indirmek istediğimizde cihazınız bu sürümle  uygun değil diyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy Note

Hayroo, bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorsan bu sorun uygulama kaynaklıdır. Uygulama yapımcısı ile görüşmeni öneririm. Uygulamalar kendi içerisinde güncellemeler yapmakta ve istediği android cihazlara destek vermekte. Cihazın güncel değilse güncelle birde öyle dene, eğer güncelse uygulama yapımcısının mail adresine mail gönderebilirsin. 

View solution in context

0 Likes
18 Comments
GodGuest
Active Level 5
Galaxy Note
şuradan indirebilirsin: https://help.netflix.com/tr/node/57688
0 Likes
Yenilmez0861
Active Level 4
Galaxy Note
yazılımı güncelle
0 Likes
furkan24
Active Level 7
Galaxy Note
note 8 mi kullaniyorsun
0 Likes
Galaxy Note
Note serisinden hangisini kullanıyorsun?
0 Likes
Hayroo
Active Level 2
Galaxy Note
note 8 ama çözdüm problemi ama bir kaç uygulama var onlardada bu öğe ülkenizde kullanılmıyor diyor ama kardesimde yüklü o yukleyebiliyor
0 Likes
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
nasıl çözdün? bende google playde netflix uygulaması çıkmıyor.. apk olarak kullanıyorum note 8 cihazı kullanıyorum nasıl bir iş anlamadım
0 Likes
Hayroo
Active Level 2
Galaxy Note
google hesabını kaldır ayarlara gir sistem uygulamalarına gir google play bul veriyi sil de sonra geliştirici seçeneklerine gir oem kilidi açıksa onu kapat sonra telefonu kapat aç yapamassan 444 77 11 ara onlar yardımcı oluyor
0 Likes
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
dediklerini yaptım olmadı. google play store ayarına girdim cihaz sertifikalı değil diye bir yazı çıkıyor. servisten sonra netflix uygulaması yok oldu.
0 Likes
Hayroo
Active Level 2
Galaxy Note
yurtdışı cihazımı
0 Likes