Original topic:

netflix

(Topic created on: 01-28-2020 03:32 AM)
1288 Views
Hayroo
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Netflix uygulamasını google play üzerinden indirmek istediğimizde cihazınız bu sürümle  uygun değil diyor

18 Comments
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
hayır
0 Likes
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
sorunu araştırdım çözüm yok..
0 Likes
Hayroo
Active Level 2
Galaxy Note
playe gir zararlı uyugulama görüyorsa onlarida kaldir biraz bekledim duzeldi benimki
0 Likes
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
sorun yok hocam, netflix uygulaması çıkmıyor sadece. diğer uygulamalar hepsi çıkıyor.
0 Likes
Hayroo
Active Level 2
Galaxy Note
bende düzeldi bir ara istersen samsungu
0 Likes
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
uğraşmak istemiyorum sadece servisten sonra niye sertifikası çıkmadı onu anlamadım. apk olarak kullanıyorum benim için problem yok, aylık sistem güncellemeler geliyor.
0 Likes
Hayroo
Active Level 2
Galaxy Note
dunde ben apk ondirdim kullandim bugün mail geldi e posta adresi degistirildi bir mail daha geldi sifre değiştirildi diye virüslü apk salmışlar internete keyloger var herhalde bugün onla uğraştım kredi kartı bilgileri falan dikkatli ol
0 Likes
Furkan02
Active Level 1
Galaxy Note
Eyvallah teşekkür ederim 🙏 2 3 aydır böyle sorun çıkmadı inşallah çıkmaz. kredi kart falan girmedim hiç çok şükür.
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy Note

Hayroo, bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorsan bu sorun uygulama kaynaklıdır. Uygulama yapımcısı ile görüşmeni öneririm. Uygulamalar kendi içerisinde güncellemeler yapmakta ve istediği android cihazlara destek vermekte. Cihazın güncel değilse güncelle birde öyle dene, eğer güncelse uygulama yapımcısının mail adresine mail gönderebilirsin. 

0 Likes