Original topic:

galaxy note9

(Topic created on: 03-08-2020 10:11 PM)
80 Views
sukru
Active Level 3
Options
Galaxy Note
18.Ocak.2020 de note 9 için gelen güncellemeyi yükledim ki KESKE TELEFONUM KIRILSAYDI DA YUKLEMESEYDIM!!! Eger Samsung'un içinde çalışan bir düşman ekip olsa ancak bu kadar bozabilirdi herseyi. Mis gibi çalışan bir sistemi şahane bir şekilde bozmayı başarıp REZİL bir güncelleme yapmışlar. Üstelik kimse de düzeltemiyor iyi mi? Sakın ama sakın yüklemediyseniz henüz yanına bile yaklaşmayın. Başarısız güncellemelerinden sonra havadurumu ekranı saçmalamaya başladı ve smart tutorla bile düzeltemiyorlar. Kendilerinin bozduğu düzgün sistemimi utanmadan bir de servise götürüp yaptırmamı söylüyorlar. Gereksiz ne varsa bozuk ,henuz düzgün çalışıp çalışmadığına bakamadigim bir kaç tane de uygulama eklemisler ama mazallah kullanmaya korkuyorum. Bu başarısızliklarindan dolayı da tekrar tekrar tebrik ediyorum 
40 Comments
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Son güncelleme ile çok güzel ve düzgün çalışan hava durumu uygulamasını bozmayı başaran Samsung'un hâlâ bunu düzeltecek bir güncelleme göndermemesi anlaşılabilecek bir durum değildir. Üstelik, nasıl bozduklarının farkında bile değiller. Önemsemiyorlar da!! Smart Tutor'dan bağlanıp ne,nasıl anlamaya çalıştılar ama sonuç tabiki SIFIR. Yardımcı olmaya çalışan kişi, konum açıksa olduğum yeri görebileceğimisöyledi ki bu da koca bir SIFIR. O şekilde bile çalışmıyor. Sadece ve sadece ekranda hangi şehir varsa hep o sabit kalıyor. Konum açıkken isterseniz dünyayı dolaşın ilk girdiğiniz yeri göreceksiniz hep, o kadar. Deneyin görün ve çıldırın!! Şunu bile duzeltmekten aciz olduklarını görüce sanıyorum ki biri Samsung'a zarar vermeye çalışsa anca bunu yapar diyorum. Tebrikler
0 Likes