Original topic:

galaxy note9

(Topic created on: 01-20-2020 11:58 AM)
2394 Views
sukru
Active Level 3
Options
Galaxy Note
18.Ocak.2020 de note 9 için gelen güncellemeyi yükledim ki KESKE TELEFONUM KIRILSAYDI DA YUKLEMESEYDIM!!! Eger Samsung'un içinde çalışan bir düşman ekip olsa ancak bu kadar bozabilirdi herseyi. Mis gibi çalışan bir sistemi şahane bir şekilde bozmayı başarıp REZİL bir güncelleme yapmışlar. Üstelik kimse de düzeltemiyor iyi mi? Sakın ama sakın yüklemediyseniz henüz yanına bile yaklaşmayın. Başarısız güncellemelerinden sonra havadurumu ekranı saçmalamaya başladı ve smart tutorla bile düzeltemiyorlar. Kendilerinin bozduğu düzgün sistemimi utanmadan bir de servise götürüp yaptırmamı söylüyorlar. Gereksiz ne varsa bozuk ,henuz düzgün çalışıp çalışmadığına bakamadigim bir kaç tane de uygulama eklemisler ama mazallah kullanmaya korkuyorum. Bu başarısızliklarindan dolayı da tekrar tekrar tebrik ediyorum 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sukru,

Tarafınıza paylaşılan link https: .... şeklinde başlamakta olup, http(s) yani " Secure" veya " Güvenli" olarak tanımlanmaktadır.

Ayrıca iletilen link, Samsung'un resmi internet sitesi olup iletişime geçtiğiniz platform da uygulama üzerinden giriş sağlıyorsanız, Samsung'un kendi resmi uygulaması olan, Samsung Members uygulamasının içerisinde bulunan "Forum" kısmıdır.

İletmiş olduğunuz uyarı mesajını da ayrıca kontrol ettiğimde, bu durumun güvenlik ayarlarınızın üst seviyede olabileceğini düşünmekteyim. 

Size destek vermekten her zaman memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim. Bunun için şu an foruma ulaşım sağladığınız Samsung Members uygulaması üzerinden aşağıda size sayacağım adımları izleyerek uzaktan erişim kaydı veya canlı destek talep edebilirsiniz.

1- Uzaktan erişim kaydı için;

Samsung Members > Yardım Alın > Uzaktan Destek

2- Canlı destek için;

Samsung Members > Yardım Alın > Canlı Sohbet adımlarını takip edebilirsiniz.

Ayrıca bize her zaman 4447711 numaralı Çağrı Merkezimizden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sukru,

Güncelleme sonrası bu tarz durumlar ile karşılaşılmasının sebeblerinin en başında, cihaza senkronize olamayan uygulamalar veya cihazın güncelleme dosyalarının verilerini eksik veya hatalı indirmesinden kaynaklı olabilmektedir.

İletmiş olduğumuz süreçlerin hepsi yaşandıktan sonra sorun devam etmesi halinde, uzaktan sunulabilecek çözüm adımları sonuç vermemesinden dolayı, cihaza nesnel bir müdahale gerekmektedir.

Bu bağlamda cihaz yedeğinizi aldıktan sonra, size en yakın Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezi bilgisine;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

yukarıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin ise iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve yedekleme > Samsung cloud > Bu telefonu yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Bilgisayar üzerinden Smart Switch programını kurmanız gerekir. Usb kablo ile telefonu bağladıktan sonra, yedekle bölümüne basarak yedekleme yapabilirsiniz.

Smart Switch Link; target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
40 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
not9 sorunlu adi bir telefon aldim alip alacağıma pişman oldum not 1 den not9 a kadar bütün telefonları kullandım ama bu telefon nota yazık etmiş yazıklar olsun boyle bir telefona.
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
güzeldi oysa ama son güncelleme ile samsung kendi bindiği dalı kesmiş oldu resmen. Anlayamadigim. bu program güncellemelerini insan evladı bir kere kontrol etmez mi? Mevcutlardan neyi bozuyor, neyi mahvediyor, neyi düzeltiyor bakmaz mı? Kahrolsun bunu başaramayan ve kendine yazılım mühendisi sıfatını yakıştıranlara!
0 Likes
gulenceset
Active Level 1
Galaxy Note
orjinal rom u geri yükle
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Nasıl? Hadi insallah yardımcı olabilirseniz yükleyeyim. Bana illaki servise git diyorlar. Işimi gücümü bırakıp da gidemiyorum ama kendi bozdukları düzeni benim düzeltmemi istiyorlar rezil bir durum yani. Biliyorsaniz allah rizasi için yardim lütfen
0 Likes
gulenceset
Active Level 1
Galaxy Note
orijinal rom oreo mu pie mi idi
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
oreo mu pie mı nereden bakabilirim? Beni aşan şeylere bulaşmak üzereyim ve Samsung'un beni getirdiği hâle bakın? işi gücü biraktik, güncelleme adı altında yaptıkları pisliği forumlarda çözüm bulmaya çabalıyoruz.
0 Likes
ALTUĞ
Active Level 5
Galaxy Note
Şükrü bey; Android 8 (Oreo) , Android 9 (Pie) sanırım "gulenceset" isimli kullanıcı size orjinal rom kurulumu hakkında bilgi verecekti. 3 yöntemle cihazınıza rom kurulumu yapabilirsiniz. Bu şekilde Android 9'a geri dönüş sağlayabilirsiniz. Internet üzerinden araştırdığınızda daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Fakat "tavsiyemdir" kendi başınıza bu yöntemleri "asla denemeyin". Yanlış kurulum yapıldığı ya da eksik dosya indirildiği takdirde, cihazınız çökebilir. Umarım sıkıntılarınız biran önce çözülür. Çözümünü de sadece yetkililerin "kendi garantisi" adı altında sağlanmasına dikkat edin. Sonuç olarak Note 9 ucuz bir cihaz değildir. Sağlıcakla kalın
0 Likes
ALTUĞ
Active Level 5
Galaxy Note
Samsung; yeni amiral gemisini ürettiğinde, bir önce ki amiral gemilerini unutuyor. Bende S9+ kullanmaktayım ve inanın One UI 2.0 güncellemesi gelir gelmez hemen kurmayı düşünmüyorum. Android 10 ile arızalanan bir cihaz yerine, Android 9 ile devam etmeyi daha mantıklı buluyorum. Ülkemiz de cihaz fiyatları çok pahalı. Bir çok kullanıcı yeni çıkan cihazları hemen alacak durumda da değil. Global şirketler bunu düşünmezler, kullanıcı olarak bizler düşünmeli ve ona göre davranmalıyız. 11 Şubat tarihinde S20 serisinin duyurusu yapılacak, bununda etkisi olabilir.
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
note10 almama nedenim yeni modelin üstüne atlamış olmamak içindi ve evet bu ülkede teknoloji çok pahalı. Keşke güncellemeyi yüklemeseydim. SAKIN YUKLMEMEYIN olanlara tavsiyemdir. BOZUK bir güncelleme
0 Likes