Original topic:

Samsung Members. Galaxy Note9 Oreo.

(Topic created on: 07-02-2025 02:30 AM)
417 Views
BerkeTS23u
Active Level 4
Options
Galaxy Note
Sanırım bugün itibariyle oreo işletim sistemine Samsung Members destek kesiliyormuş. Galaxy Note9 cihazımı asla Q sürümüne güncellemedim çünkü ilk günkü stabiltesi kaybolsun istemedim hala aynı stabiltesini koruyor ") 

image

image

image

8 Comments
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy Note
Note 9 icin erken kesilmiş bence destek tabi sizin seçiminiz de belirleyici burda kendinize iyi bakın
BerkeTS23u
Active Level 4
Galaxy Note
aslında Note9 hala samsung membersi destekliyor son sürümünde. ben ilk çıktığı sürümden güncellemedim hocam o yüzden giremeyeceğim uygulamaya. android 10 almıştı en son onda hala sorunsuz. gerçi güncelleme politikasına göre oneui 3 alması gerekiyordu. 2.5de bıraktılar güzelim aleti.
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy Note
S20fe sd g780g de 2021 de android 11 le çikti kutudan 3 buyuk guncelleme politikasi vardı normalde 14 6.1 e kadar almasi lazimdi s20fe g780g yede haksizlik yaptilar 2020 exynos 3 guncelleme diğer farkli kodlu model 2 guncelleme aldı samsung sasirtmiyor ama android 10 a50 cihazimda kullanmistim gayet iyiydi pil konusunda ve stabilite olarak bence guncelleyin benim cihaz da son guncellemelerini aliyor ne hız ne kamera hicbir gerileme görmedim eski verilere fotoğraflara bakaraktan
0 Likes
BerkeTS23u
Active Level 4
Galaxy Note
evet onuda biliyorum normalde ui6 alması gerekiyordu. almamıştı. s10 5g cihazımda ui1 ile çıktı 4.1e ksdar aldı yine iyi almış ama note9 gibi cihazlara gerçekten haksızlık ettiler
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy Note
Ozamanlar 2 buyuk guncelleme veriyorlardi simdi 5-7 buyuk sürüm guncellemesi veriyorlar demekki isteyince verilebiliyormus bazi cihazlara gercekten ayip ettiler
BerkeTS23u
Active Level 4
Galaxy Note
evet gerçekten bir çok sd s20fe kullanan arkadaşım bu hadiseden sonra cihazdan soğumuştu.
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy Note
Bazi çıkan auni modelin farkli islemcili modellerin ayni modelden 1 guncelleme fazla almisti major koduna göre ama s20fe sd ye yapmadilar diğer s20 lerle denk tuttular ama one ui 5.1 dende gayet memnunum pil performans kamera çoğu özellik her işimi görüyor benim için hâla güclü f/p iyi donanima sahip bir telefon zamaninda yok satiyordu samsung ara sira cok iyi donanimli iyi fiyata nadir vöyle telefon cikartiyor ozellikle de snapdragon islemcili
0 Likes
BerkeTS23u
Active Level 4
Galaxy Note
evet Note7de normalde experiencede kesilmesi gereken modeldi o hadiseden sonra FE çıktı FE Note8den bile fazla güncelleme aldı. aynı senaryoyu Note10Lite da da gördük.
0 Likes