Original topic:

galaxy note9

(Topic created on: 01-20-2020 02:34 PM)
629 Views
sukru
Active Level 3
Options
Galaxy Note
18.Ocak.2020 de note 9 için gelen güncellemeyi yükledim ki KESKE TELEFONUM KIRILSAYDI DA YUKLEMESEYDIM!!! Eger Samsung'un içinde çalışan bir düşman ekip olsa ancak bu kadar bozabilirdi herseyi. Mis gibi çalışan bir sistemi şahane bir şekilde bozmayı başarıp REZİL bir güncelleme yapmışlar. Üstelik kimse de düzeltemiyor iyi mi? Sakın ama sakın yüklemediyseniz henüz yanına bile yaklaşmayın. Başarısız güncellemelerinden sonra havadurumu ekranı saçmalamaya başladı ve smart tutorla bile düzeltemiyorlar. Kendilerinin bozduğu düzgün sistemimi utanmadan bir de servise götürüp yaptırmamı söylüyorlar. Gereksiz ne varsa bozuk ,henuz düzgün çalışıp çalışmadığına bakamadigim bir kaç tane de uygulama eklemisler ama mazallah kullanmaya korkuyorum. Bu başarısızliklarindan dolayı da tekrar tekrar tebrik ediyorum 
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sukru,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Ürün sorununu çözümlememiz için bize Mail ve Canlı sohbet kanalımızdan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki linkten iletişim kanallarımıza ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
verdiginiz linke girersem telefonumun savunmasız kalacağını ve tum verilerime ulaşılabileceği ve tamam dersem de bunun benim hatam olacağını söyleyen bir uyarıdan sonra kim girebilir o linke acaba? Cok yardımcı olmak istiyorsanız ve samimiyseniz beni arayabilirsiniz.
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sukru,

Tarafınıza paylaşılan link https: .... şeklinde başlamakta olup, http(s) yani " Secure" veya " Güvenli" olarak tanımlanmaktadır.

Ayrıca iletilen link, Samsung'un resmi internet sitesi olup iletişime geçtiğiniz platform da uygulama üzerinden giriş sağlıyorsanız, Samsung'un kendi resmi uygulaması olan, Samsung Members uygulamasının içerisinde bulunan "Forum" kısmıdır.

İletmiş olduğunuz uyarı mesajını da ayrıca kontrol ettiğimde, bu durumun güvenlik ayarlarınızın üst seviyede olabileceğini düşünmekteyim. 

Size destek vermekten her zaman memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim. Bunun için şu an foruma ulaşım sağladığınız Samsung Members uygulaması üzerinden aşağıda size sayacağım adımları izleyerek uzaktan erişim kaydı veya canlı destek talep edebilirsiniz.

1- Uzaktan erişim kaydı için;

Samsung Members > Yardım Alın > Uzaktan Destek

2- Canlı destek için;

Samsung Members > Yardım Alın > Canlı Sohbet adımlarını takip edebilirsiniz.

Ayrıca bize her zaman 4447711 numaralı Çağrı Merkezimizden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Eflatun bey, verdiginiz numaradaki yardimsever arkadaşların bilgisi problemimi ki bu sadece benim telefonuma ait bir problem değil, çözemediler. Beni, smart tutor ile uzaktan erişime yönlendirdiler onlar da dün 19.01.2020'de bağlandılar ve onlar da çözemedi. Zaten güncelleme adı altında üretilen problemleri cozebileceklerinden şüpheliydim ve haklı da çıktım. Siz ulaşın bana bakalim siz ne yapabilecekseniz?
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sukru,

Güncelleme sonrası bu tarz durumlar ile karşılaşılmasının sebeblerinin en başında, cihaza senkronize olamayan uygulamalar veya cihazın güncelleme dosyalarının verilerini eksik veya hatalı indirmesinden kaynaklı olabilmektedir.

İletmiş olduğumuz süreçlerin hepsi yaşandıktan sonra sorun devam etmesi halinde, uzaktan sunulabilecek çözüm adımları sonuç vermemesinden dolayı, cihaza nesnel bir müdahale gerekmektedir.

Bu bağlamda cihaz yedeğinizi aldıktan sonra, size en yakın Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezi bilgisine;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

yukarıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin ise iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve yedekleme > Samsung cloud > Bu telefonu yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Bilgisayar üzerinden Smart Switch programını kurmanız gerekir. Usb kablo ile telefonu bağladıktan sonra, yedekle bölümüne basarak yedekleme yapabilirsiniz.

Smart Switch Link; target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Maalesef verdiginiz yedekleme bilgisine sahibim zaten ama hiçbir yedek alma sonrasinda eksiksiz bir geri yükleme olmuyor. Ayrıca, servis dediginiz yerler en basit işlem için bile telefona el koyup günlerce matah bir şey yapiyormuşçasina vermiyorlar. Ben bir iş insaniyim ve sizin başarısız güncellemeniz sayesinde eziyeti de ben çekiyorum. Daha 1 hafta önce Galaxy note 9 memnunum diye eşime de aldım. Şükür ki henüz açmadı çünkü galaxy note7 kullanıyor değiştirecekti. Oysa,şimdi evde kutusunda duruyor. Sanırım açılmadan 2.el olarak satacak!! Böyle önemli ve pahalı bir modele bu kadar baştan savma, bu kadar kontrolsüz bir güncelleme ne duydum ne gördüm!! Şimdi sizin başarısızlığınızın cezasını biz çekiyoruz ve görünen o ki çekecegiz de!! Servise giden telefonlar, aynı hastaneye sağlam gidip ,hasta çıkan insana benziyor. Orada da olanların havası ve densizlikleri de ayrı bir gündem konusu. Sanırsınız ki yeni bir telefon icadı yapıyorlar ve gelen herkese de cahil biri olarak davranıyorlar
0 Likes
UmtTncr
Active Level 8
Galaxy Note
telefonun **bleep** gibi note 10 al geçer
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Samsung ha!?!?! Güncellemeleri yazilimciyim diyen ilkokul terk kisilere yaptırıyorlar sanirim. Samsung deyince artik telefon,tv,klima ne varsa 100 kere düşüneceğim. Bu kadar basiretsiz insanların eline bırakmışlar ki hayret verici
0 Likes
MertKokdas
Active Level 1
Galaxy Note
Sizlerde nasıl sorunlar var acaba? Bende yükledim 2 gün önce nazar değmesin gayet güzel çalışıyor cihaz.
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
hava durumu kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız ana ekranda mı?
0 Likes