Resolved! Solved

Original topic:

galaxy note9

(Topic created on: 01-21-2020 07:18 AM)
424 Views
sukru
Active Level 3
Options
Galaxy Note
18.Ocak.2020 de note 9 için gelen güncellemeyi yükledim ki KESKE TELEFONUM KIRILSAYDI DA YUKLEMESEYDIM!!! Eger Samsung'un içinde çalışan bir düşman ekip olsa ancak bu kadar bozabilirdi herseyi. Mis gibi çalışan bir sistemi şahane bir şekilde bozmayı başarıp REZİL bir güncelleme yapmışlar. Üstelik kimse de düzeltemiyor iyi mi? Sakın ama sakın yüklemediyseniz henüz yanına bile yaklaşmayın. Başarısız güncellemelerinden sonra havadurumu ekranı saçmalamaya başladı ve smart tutorla bile düzeltemiyorlar. Kendilerinin bozduğu düzgün sistemimi utanmadan bir de servise götürüp yaptırmamı söylüyorlar. Gereksiz ne varsa bozuk ,henuz düzgün çalışıp çalışmadığına bakamadigim bir kaç tane de uygulama eklemisler ama mazallah kullanmaya korkuyorum. Bu başarısızliklarindan dolayı da tekrar tekrar tebrik ediyorum 
MertKokdas
Active Level 1
Galaxy Note
evet ana ekranda. üstüne dokununca da gayet hızlı ve stabil şekilde açılıyor.
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
tamam benim de. Ancak, başka şehirleri ekledim ve eskiden ana ekran uzerinde tek tek kaydirarak şehirleri geçebiliyor ve istediğim hangisi ise orada biraktigimda o şehir sabit kalıyordu. Şimdi kaç tane şehir olursa olsun GEÇMİYOR sadece bir şehir sürekli sabit kalıyor. Bak bakalım sen eskisi gibi kaydırarak diger şehirleri görebiliyor musun? Cevabini heyecanla bekliyorum.
0 Likes
MertKokdas
Active Level 1
Galaxy Note
evet dediğiniz aynı şekilde bende de oluyor. Ancak tek konum kullandığımdan hiç dikkatimi çekmemişti. Kusura bakmayın Şükrü bey.
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Yok rica ederim ama böyle değildi çünkü yurt içi ve dışı çok seyahatim oluyor ve aktif kullaniyordum çok güzeldi. Son güncelleme adı altında yaptıkları saçmalıkla baska problemleri de keşfettim ama en ciddisi bu!!! Dedim ya böyle saçmalık olmaz. Bunlar yazılımcı diye geçinen kişiler. Düzgün giden bir sistemi bozuyorlar ve düzeltemiyorlar. Anlamadigim neden kullanıcı üstünde deniyorlar? Insan once test eder, sonra gönderir ama yok illa denek olarak servet verip markalarını alan insanları kullanacaklar!!! Bu arada,rica ederim kusur bizde değil Samsung'un başarısız yazilimcilarinda!
0 Likes
MertKokdas
Active Level 1
Galaxy Note
Bir de bende yaklaşık 3-4 aydır kamerada baya bulanıklaşma var. Acaba sizlerde de var mı özellikle canlı odakta.
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
Kamerası net çok şükür!! Komik olacak ama objektif pislenmiş olabilir değilse bireysel bir problem demek ki.
0 Likes
MertKokdas
Active Level 1
Galaxy Note
Yani bazen canlı odak modunda birşeye odaklayıp çekeceğim. 2sn olmadan odaklamadan çıkıyor bazen
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
odaklanmasını istediğin kişi veya yerin üstüne ekranda parmakla basınca da aynı problem devam ediyor mu? Normalde o zaman orayı odak merkezi olarak sabitlemesi gerekir.
0 Likes
MertKokdas
Active Level 1
Galaxy Note
Dokununca istediğim yere odaklıyor
0 Likes
sukru
Active Level 3
Galaxy Note
o odağa uzun süreli basili tutunca kilitlenmiş gibi olmasi lazim. Oraya kilitlenince de telefonu sağa sola oynatsaniz da oradaki netliğe sabit kalması gerekli çekinceye kadar. Bu şekilde bir deneyin
0 Likes