babumtıs
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-22-2022
11:58 PM
(Last edited
01-22-2022
11:59 PM
by
Gökırmak
) in
Merhabalar,
Note10 Lite'da One UI 4 güncellemesiyle beraber ciddi sorunlar var. Başlıca, gelen bildirimlerin hiçbiri gözükmüyor, Quick Panel tuşlarının hiçbiri çalışmıyor, Ekstra Karartma özelliği Quick Panel'de gözükmesine rağmen aslında mevcut değil, telefonda ciddi kasma ve yavaşlamalar var. Telefonumdaki sorunları genellikle kendim çözebiliyorum fakat bunlara hiçbir çözüm bulamadım. Özellikle bildirim almak telefonun en temel işlemlerinden biridir. Bildirim almayan bir yazılım nasıl fayda getirir ? Belli ki yeterince test edilmeyen, hazır olmayan bir güncelleme yayınlanmış. Bu durum Samsung markasının itibarını zedeler.
Solved! Go to Solution.
13 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
babumtıs
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 12:21 AM in
Galaxy Note
Acelesi yok bence. Kayda değer hiçbir değişiklik yok çünkü.
alperen555
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 12:21 AM in
Galaxy Note
Ben hataları merak ettim yenilikleri değil
cybercider
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 12:28 AM in
Galaxy Note
Şu klasik cümleyi kurmaktan nefret ediyorum ama cihazı sıfırlayın verilerinizi mutlaka yedekleyin öncesinde. Muhtemelen sorununuz düzelir. Ama one ui 4.0 hataları mevcut. Ben s20+ kullanıyorum one ui 4.0 güncellemeyeceğim bir zorunluluk oluşmazsa planım bu yönde. 2 yıldır 4 farklı samsung cihaz kullandım tecrübe ile sabit. Kullanıcılardan pozitif geri dönüş olmadan güncellemem. Sonra hataları kapatana kadar 4 5 ay geçiyor. Gerek yok...
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 12:45 AM (Last edited 01-23-2022 12:45 AM ) in
Galaxy Note
Merhaba kardeşim,
Sorunları samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim
Sorunları ekran kaydı alıp belritseniz faydası olucaktır
Bu gibi problemler sıfırlama ile düzelmez mecbur yeni güncellemeyi beklemenizi öneririm
Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8
Sorunları samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim
Sorunları ekran kaydı alıp belritseniz faydası olucaktır
Bu gibi problemler sıfırlama ile düzelmez mecbur yeni güncellemeyi beklemenizi öneririm
Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »