- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-22-2022 09:39 PM (Last edited 01-22-2022 09:41 PM by Gökırmak ) in
Galaxy NoteMerhaba. Android 12 güncellemesi yaptım. Gayet güzel. Fakat batarya normale göre daha çok bitiyor. Bir de yukarıdan paneli acarken kasma yapıyor. Bu sorunlarla karşılaşan var mı ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 02:13 AM in
Galaxy NoteMerhaba tmac10,
Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.
Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme işlemi için, aşağıda yer alan programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;
h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2022 09:48 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2022 09:55 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2022 09:54 PM in
Galaxy NoteKonu ile ilgili olarak aşağıdaki işlemleri sırasıyla uygulayınız
Ilk olarak cihazınızı güç tasarrufu modunda kullanıyorsanız bildirim paneli üzerinden güç tasarrufu modunu kapatın ve güç tasarrufu modunu açıp kullanmanızı tavsiye etmiyorum güç tasarrufu açık olduğu zaman cihazdan performans sağlamayacaktır Bu da cihazda kasmaya donmaya sebep olacaktır
Cihazınız daha çok ağır oyun uygulama dosya ve benzeri gibi şeyler yüklü ise bunları silin cihazınızın Card olabileceği şekilde çok ağır olmayacak şekilde oyun uygulama dosya ve benzeri gibi şeyler yükleyin cihazınıza bilinmeyen kaynaklardan APK dosyaları yüklemeyin cihazınız virüs kapar ve virüs kaptı içinde hatalı çalışıyor
Yukarıdaki işlemleri yapmanıza rağmen sorun yaşıyorsanız cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum şu işlemleri yaparak cihazınızı sıfırlayabilirsiniz uygulamalar ekranına geleyim ayarlar uygulamasını bulunur tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinde fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın
Cihazınızı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için hata raporu gönderin şu işlemleri yaparak hata raporu gönderebilirsiniz uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs uygulamasını bulun tıklayıp girin altta yer alan yardım mı Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın cihazınız için uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin hata raporu yazınız daha cihazınızı sıfırladığımızda belirtin sistem kayıt verileri gönder Bu yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakın sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar birkaç dakika mutlaka uygulama içerisinde bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra konu ile ilgili olarak mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere
Samsung menbırs uygulaması üzerinden bir biri dönüş sağlayacaklardır
Samsung markalı cihazlarınızda yüklü olan telefon veya tabletinizde yüklü olan cihaz bakımı uygulamasından haftada en az bir defa kullanmış olduğunuz mobil cihazınıza bakım yapın bu sayede daha sağlıklı verimli düzgün bir şekilde çalışacaktır bunun için şu işlemleri yapın uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin cihaz bakımı yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden güvenlik veya koruma Bu yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden telefonu Tara veya tableti Tara yazı seçeneğine tıklayın tarama işlemi bitene kadar uygulama içerisinde bekleyin tarama işlemi bittikten sonra sonuç yukarıda tehdit bulunamadı veya güvenli bu türlerden bir yazı yazması gerekiyor Bu işlemi yaptığınız zaman cihazınızda zararlı virüsler varsa temizlemiş olursunuz ya da cihazınız en dürüst kapmasını engellersiniz bu işlemi yaptıktan sonra geri tuşuna basın hafıza yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden şimdi temizle yazın seçeneğine tıklayın Bu işlem ile cihazınızın RAM alanında yer açılacaktır haftada en az bir defa cihaz bakımı özelliklerini telefonunuza veya tabletinize uygulayın
Not.
Hata raporu gönderdiğiniz zaman yani cihazınızı sıfırladıktan sonra ve hata raporu gönderdikten sonra hata raporunda gelen yanıt sizlere Eğer cihazı tekrardan sıfırlamanız gerektiği hakkında bir şey söylenir ise aynı işlemleri tekrardan yapmanıza gerek yoktur sorunların devam ettiği halinde cihazı Samsung servisine teslim etmeniz gerekir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 12:15 AM (Last edited 01-23-2022 12:16 AM ) in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2022 10:07 PM (Last edited 01-22-2022 10:07 PM ) in
Galaxy NoteSorunları samsung members üzeriden ekran kaydeci açıp gösterip hata raporu gönderirsen daha iyi olur
Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2022 02:13 AM in
Galaxy NoteMerhaba tmac10,
Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.
Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme işlemi için, aşağıda yer alan programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;
h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD