GökyüzündekiBul ut
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-07-2023 04:34 PM (Last edited 09-07-2023 05:01 PM by Gökırmak ) in
Galaxy NoteSamsung Galaxy Note 10 serisi dört yılı doldurduğu için artık herhangi bir yazılım güncellemesi alamayacak. Samsung bu önemli seriye yazılım desteğini kesiyor.
Samsung Galaxy Note 10 veda sahnesinde
Gerek firmaların yeterli kaynak ayırmak istememesi gerekse eskiyen donanımlar nedeniyle telefonlara belirli bir süre sonra güncelleme desteğini kestiğini görüyoruz. Samsung Galaxy Note 10 serisi de buna dahil oldu.2019 yılında piyasaya çıkan Samsung Galaxy Note 10 ve Samsung Galaxy Note 10 Plus modelleri Android 9 ile gelmişti. 3 yıl güncelleme ve 4 yıl güvenlik güncellemesi garantisi olan cihazların ömrü tamamlandı.
Bu haftadan itibaren Samsung Galaxy Note 10 serisi hiçbir güncelleme almayacak. Bu da yeni güvenlik risklerine karşı savunmasız olacağı anlamına geliyor. Yine de bu seri uzun bir süre daha kullanıcıyı idare edebilecek donanıma sahip. Sadece Samsung Galaxy Note 10 Lite modeli 2020 yılında çıktığı için halen güvenlik güncellemesi alıyor. Biz deriz ki Note10 kullananlar bu konuyu Bi düşünsün.
Bağlantı: DonanımHaber
Gökyüzünden haber serisi için beni Takip Edin
3 Comments
Note10liteVeTab S9FE
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2023 05:00 PM in
Galaxy Note
😭
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2023 06:18 PM in
Galaxy Note
Para yoktu ki alaydım,saraydım kollarıma"gitme"diyeydim🥲!
Halil_97
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2023 09:00 PM in
Galaxy Note
Note 20 seriside artik ayda 1 yerine uc ayda bir guncelleme alir o zaman dogrumudur ?