Original topic:

Samsung galaxy note 20 ultra

(Topic created on: 3 weeks ago)
229 Views
Berke_346
Active Level 6
Options
Galaxy Note

image
Bir zamanlar piyasadaki en güçlü telefon olan Samsung galaxy note 20 ultra tamı tamına 6 yıl geçmiş yaşlı eski amiral gemisi telefonu ve bunca zamandır annem kulanıyor du ve yılardır çekmecede durdu en sonda ben alıp kotrol etiğimde bataryası şiş mişti ve pili çok iyi dğil hata çok kötü bir durum daydı sadece pilini deştir dim ve hala Samsung servisine gidğimde elerinde yedek pilin olması beni ciden şaşırtı ve deştirip kullanmaya başladığımda çok hoşuma gidi 108 mp kamera olması beni şaşırtı hata yıl 2020 ye göre cide çok iyi ve geleceğin oteside bir telefon du ve özelikle 8k vidiyo çekmesi beni çok şaşırtı hata merak edenler için telefon da şu an Android 13 var günceleme almıyor teşke günceleme almaya devam etseydi Android güvenlik yaması en son yıl 2025 te son buldu en özelikle beni şaşırtan ekranın 120 hızda ve hala günümüz şartlarında pubg oyunları rahatlıkla 60 veya 50 FPS de oynata biliyor tek sorun dedğim gibi bi batarya da yaşadım bide s pen kaleminde sorun yaşadım s pen nin batarya sı ölü oldu için kalemin şarjı hızlı bitiyor ve bazen s pen Bluetooth sorun yaşıyor rum ancak bu sanırım kronik bir sorun çünkü bazen yapıyor bu balatı kopmaları ve unutmadan şunu söyliyim one UI 5.1 var birde ekranda hafif hölgeler var beyaz rekte beli oluyor afif ekranda iz kalmış oda sanırım ekranın ömrünün doldu işareti ama dokumatik le ilgili en ufak bir sorun yaşamadım bide yazılım sal bir sorun yaşadım oda sosyel medya uygulamasını kapatığım zaman hala arka pilan da ses çalmaya devam ediyor du görevi sonladır dedim ama gene aynı ses çalmaya devam ediyor du komik bir durum du sadece 1 kez yaşadım cihazı yeniden başlat yaptığım da düzeldi ve unutmadan şunu söyliyim ekran çözünürlüğü 1080x2400(FHD+) piksel ve ekran teknolojisi super AMOLED konuşma süresi 23 saat belki bu durum batarya duruma bağlı düşmüş ola bilir bu süreç ve bendeki model 4G destekliyor yurt dışı modeli 5gG var ve işlemcisi Exynos 990 evet söyliceklerim bukadar ciden de çok özledim bir telefon olmuş eskiden Samsung ciden bu tasarımı yaparken güzel yapmış çok hoşuma giden bir tasarım ve aşık olduğum bir tasarım.

9 Comments
ens07
Expert Level 5
Galaxy Note
gerçekten güzel cihazdı. bronz rengine bayılmıştım🔥
Berke_346
Active Level 6
Galaxy Note
Ya bizde bronz regi alacaktık ama o rekten kalmamıştı sora siyah aldık teşke o gün o bronz rengini ala bilseydim
ens07
Expert Level 5
Galaxy Note
bende o yıl siyah s20 ultra almıştım. keşke bekleyip bronz note 20 ultra alabilseydim😊
sinankayadag
Active Level 7
Galaxy Note
Canavar 🔥
Galaxy Note
Param yetseydi alacağım cihazdı,sonra param yetti ama sıfırı yoktu,sonra S serisi ile birleşti ve hevesim kaçtı 😅
Berke_346
Active Level 6
Galaxy Note
Evet teşke note serisi s serisiyle bir leş ölseydi o gün hata o gün Samsung galaxy note 20 ultra ozmana göre çok uçuk kaçık bir fiyatı
Galaxy Note
😊🙏
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy Note
Hala mukemmel bir cihaz
MertGalaxyA36
Expert Level 1
Galaxy Note
Zamanın harika cihazıydı 😊