Original topic:

Note 9 Kamera

(Topic created on: 03-29-2020 03:01 PM)
315 Views
MertKokdas
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 9 kullanan arkadaşlar sizde de kamera da performans düşüklüğü var mı acaba? Telefonu sabit tutsam bile titreyerek resim çekiyormuşum gibi çekiyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba MertKokdas,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Hoca
Beginner Level 2
Galaxy Note
Kameraya nerde çekildiği nasıl ekleniyor
0 Likes
YusufKenan040
Active Level 6
Galaxy Note
galeriye gir yukarda üç noktaya basıp ayarlara gir orda tarih ve konum olcak onu açıcaksın ve resim ve video çekerken de konumunu açmayı unutma
0 Likes
YusufKenan040
Active Level 6
Galaxy Note
kamera ayarlarından video sabitlemeyi aç ondan olıyordur muhtemelen
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba MertKokdas,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
ygtylc
Active Level 8
Galaxy Note
yanlışlıkla pro modda kalıp yüksek enstantanede kalmış olabilir.
0 Likes