Original topic:

Samsung Note 5 128/4

(Topic created on: 12-27-2025 02:19 PM)
213 Views
BekirA9S25U
Active Level 9
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar bugün 10 senelik telefonumu değiştirdim telefonum note 5 128/4 dü efsane telefondu aslında hala çalışıyordu ama 4 gb ram artǰkartık yetmiyor maalesef yeni telefonum s25 ultra ya geçtim şuanda Note 5 yedek telefonum kalemi hala takır takır çalışıyor Note 5 in 3 batarya değişimi yaptim Note 5 ile ama Note 5 olan ozellik s25 ultrada yok bu nabız ölçme özelliği kamera arkasında vardi Note 5 s25ultrada öyle bir özellik yok sanırım fotoğraf konusuna gelince Note 5 doğal fotoğraf çekme işinde fotoğraf kamerasından farkı yok ilk aldığımdaki k fotoğraf müthişti s25 ultrada çok iyi fotoğraf çeksene Note 5 doğal fotoğraf çok guzel çekiyor benim elimde 10 sene önce aldığımda çekilen bir fotoğraf var çok güzel insanlara gösterdiğimde fotoğraf kamerası ile mi çekildiğim diyorlar Note 5 i o kadar korudum sevdim ki bu zamana kadar hala çalisiyor dediğim gibi değiştirme sebebim 1.sebep olarak hafıza 128 gb hafıza doldu neredeyse 4 gb ramde yetersiz 2. Neden ise bataryanın yine değişim vaktinin gelmesi 3.neden ise sanırım artık yeni bir şey istiyorum nedenler bunlardı açıkçası Note 5 şuanda yedek telefonum olarak devam ediyor s25 ultrada sabah aldığım yeni telefonum.

4 Comments
LyasRnee
Active Level 9
Galaxy Note
Hayırlı olsun
BekirA9S25U
Active Level 9
Galaxy Note
Teşekkürler
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy Note
Hayırlı olsun 😊 bende note 4 ü yıllarca kullanmış ve şuan da note 20 ultra kullanan birisi olarak söylemeliyim ki note serisi gerçekten çok iyiydi, Note 4 te zamanının çok ötesinde bir kamera ve özellikler vardı
BekirA9S25U
Active Level 9
Galaxy Note
Evet zamanının çok ötesinde ve güzeldi teşekkür ederim bu arada.