Original topic:

Note 20 ultra

(Topic created on: 04-05-2022 01:28 PM)
1182 Views
gokturkylmzr
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Birşey sorucam 20 gündür note 20 ultra kullanıcısiyim esimdede var 2 Side aynı yerden alınma 

Benim telefon kodu Sm n985f/ds iken eşimin Sm n985f
Ve eşimin telefonu şarj yüzde 100 iken 19 saat kullanım verirken 
Benim telefon yüzde 100 de 10 saat kullanım süresi veriyor.
Nedeni nedir bu farkın 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba bu süreye takilmayin burasi tahmini veriyor. Eşiniz tamamen şarj bitmeden şarja takmış cihazi bu yüzden de burada süre yüksek çıkıyor. Bence canınızı sıkacak bir durum yok

View solution in context

0 Likes
19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba
Cihazı kullanım koşullarını ve göre şarjının bitmesi süresi değişiklik gösterebilir.
0 Likes
gokturkylmzr
Active Level 2
Galaxy Note
Demek istediğim şu ikiside 100 de 100 şarj biri 19 saat birisi 10 saat güç modu kapalı ekran 60 ve HD bütün herşey ayni
gokturkylmzr
Active Level 2
Galaxy Note
Birde Samsung note 20 ultra cihazının ürün kodu nedir onu çözemedim neden 2 cihazında farkli
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Ayarlar uygulamasına girdikten sonra telefon hakkında seçeneğine tıkladıktan sonra her iki cihazın da eğer Türkiye'den aldıysanız model kodlarının aynı olması gerekiyor
gokturkylmzr
Active Level 2
Galaxy Note
Malesef değil . Birinin sonunda ds var birinde yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim. 4447711
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Ds olmasada olur benimkinde de ds yok :) ama model no ayni
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy Note
Ds yazmayabilir problem yok yani ama kullanima göre farklılıklar olabilir ikisininde eşit süre vermesi diye bisi yok maalesef eşiniz daha stabilize kullaniyordur
gokturkylmzr
Active Level 2
Galaxy Note
Stabilize alakası yok bence ikiside 100de 100 şarjda biri 19 saat biri 10 saat süre veriyor. Benim öğlen 2 3 gibi bitiyor şarjım malesef
0 Likes