cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 10+ internet problemi / Çözüldü

(Topic created on: 03-02-2020 07:58 PM)
1181 Views
LindaS
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Sayfalar cok gec yükleniyor google play indirme hızı yerlerde. Internette hıc bir sıkıntı yok evdeki diğer cihazlar bu sıkıntıyı yaşamıyor (huawei, note 4 ,lg ) sorun bu telefonda Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? 

Sorun çözüldü: 

Mobil veri kendine geldi ve wifi problem kaynağı : TORRENT. Torrent açıkken Huawei internete sıkıntısız giriyor, laptop da sıkıntı yaratmıyor fakat note10+ google bile açmakta zorlanıyor. yoğun wifi kullanımı olan yerlerde wifi bağlantısı sıkıntılı.

0 Likes
9 Comments
Sahra
Active Level 5
Galaxy Note

Ağ ayarlarını sıfırlayarak denedin mi? 

LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
Hayir ama deneyeceğim.smart switch ile veri aktarımının problem yarattığı ile ilgili bir bilgiye rastladım. sorunu çözdükten sonra burada paylaşacağım tabi çözülür ise. başkalarına da yardımcı olur en azindan
0 Likes
afnanadn
Beginner Level 2
Galaxy Note
Samsung, bir ui2'ye meydan okuduktan sonra cihazlarının çok ağır bir cihaz haline geldiğini biliyor muydu? Cihaz uygulamasını açmanız dışında kendisi askıya alınır ve dakikalar dışında yanıt vermez
0 Likes
afnanadn
Beginner Level 2
Galaxy Note
Son güncellemeler, cihazın sahip olduğu cihazları yok etti ve donuyor ve takılıyor ve dokunmatik ekran çok yavaş yanıt vermiyor
0 Likes
johncena01
Active Level 6
Galaxy Note
geekbench testleri filan normal mi
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
0 Likes
Solution
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
wifi kapattım , telefon yeniden başlattım ve cihaz şu an mükemmel bir şekilde hızlı. tekrardan bağlanınca durum ne olur bilemiyorum ama mobil veride de sıkıntı yaşıyordum. mobil veri düzeldi en azindan
0 Likes
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
ağ ayarlarını sıfırlamak da çözüm olmadı. google play 10 mb saniyeler içinde indirirken verilen süre 20 dakika
0 Likes
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
yardım için hepinize teşekkür ederim.
0 Likes