Arkadaşlar. Telefonum güvenli moda geçmiş. neyse bi şekilde çıktım ama temalar gitmiş bu kez de. Themes uygulamasından yeniden yüklemek istedim. Şimdi... View Post
Arkadaşlar. Telefonum güvenli moda geçmiş. neyse bi şekilde çıktım ama temalar gitmiş bu kez de. Themes uygulamasından yeniden yüklemek istedim. Şimdi... View Post
şu ayarı açtığımdan beri telefonun pili bi tık daha hızlı bitiyor gibi normalde daha uzun. mürlü olması gerekmiyormu View Post
Son birkaç haftadır samsung internette dolaşırken ek sorulara girince sürekli doğrulama istiyor yalnızca samsung internette oluyor chrome da yok siz... View Post
Merhaba. Samsung note 20 ultra model telefonumda mobil verim açık olmasına rağmen mobil internet ya hiç devreye girmiyor. Yukarida 4.5g ve veya... View Post
İyimi View Post
Çok şükür hâlâ güncelleme alıyor ve üzmüyor🥰🥰👏👏🫂 View Post
Hâlâ destek veriyor ve olması gereken de bu🫂👏👏👏 View Post
Samsung note 5 cihazını 10 sene sonra değiştirdim s25 ultra konumuz değil yeni telefonum bugün 2.gunu tabii bugün bi verilerini s25 ultraya yüklemek... View Post
Arkadaşlar bugün 10 senelik telefonumu değiştirdim telefonum note 5 128/4 dü efsane telefondu aslında hala çalışıyordu ama 4 gb ram artǰkartık... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 21 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 13 | |
| 8 |