cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 10+ internet problemi / Çözüldü

(Topic created on: 03-02-2020 07:34 PM)
1497 Views
LindaS
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Sayfalar cok gec yükleniyor google play indirme hızı yerlerde. Internette hıc bir sıkıntı yok evdeki diğer cihazlar bu sıkıntıyı yaşamıyor (huawei, note 4 ,lg ) sorun bu telefonda Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? 

Sorun çözüldü: 

Mobil veri kendine geldi ve wifi problem kaynağı : TORRENT. Torrent açıkken Huawei internete sıkıntısız giriyor, laptop da sıkıntı yaratmıyor fakat note10+ google bile açmakta zorlanıyor. yoğun wifi kullanımı olan yerlerde wifi bağlantısı sıkıntılı.

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
wifi kapattım , telefon yeniden başlattım ve cihaz şu an mükemmel bir şekilde hızlı. tekrardan bağlanınca durum ne olur bilemiyorum ama mobil veride de sıkıntı yaşıyordum. mobil veri düzeldi en azindan

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Sahra
Active Level 5
Galaxy Note

Ağ ayarlarını sıfırlayarak denedin mi? 

LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
Hayir ama deneyeceğim.smart switch ile veri aktarımının problem yarattığı ile ilgili bir bilgiye rastladım. sorunu çözdükten sonra burada paylaşacağım tabi çözülür ise. başkalarına da yardımcı olur en azindan
0 Likes
afnanadn
Beginner Level 2
Galaxy Note
Samsung, bir ui2'ye meydan okuduktan sonra cihazlarının çok ağır bir cihaz haline geldiğini biliyor muydu? Cihaz uygulamasını açmanız dışında kendisi askıya alınır ve dakikalar dışında yanıt vermez
0 Likes
afnanadn
Beginner Level 2
Galaxy Note
Son güncellemeler, cihazın sahip olduğu cihazları yok etti ve donuyor ve takılıyor ve dokunmatik ekran çok yavaş yanıt vermiyor
0 Likes
johncena01
Active Level 6
Galaxy Note
geekbench testleri filan normal mi
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
0 Likes
Solution
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
wifi kapattım , telefon yeniden başlattım ve cihaz şu an mükemmel bir şekilde hızlı. tekrardan bağlanınca durum ne olur bilemiyorum ama mobil veride de sıkıntı yaşıyordum. mobil veri düzeldi en azindan
0 Likes
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
ağ ayarlarını sıfırlamak da çözüm olmadı. google play 10 mb saniyeler içinde indirirken verilen süre 20 dakika
0 Likes
LindaS
Active Level 3
Galaxy Note
yardım için hepinize teşekkür ederim.
0 Likes