Resolved! Solved

Original topic:

Note 10+ Şebeke Problemi

(Topic created on: 01-09-2021 02:00 PM)
737 Views
bmrmr
Active Level 3
Options
Galaxy Note

SM-N975F model Note10+ telefonum son 1 haftadır şebeke problemleri yaşamaya başladı. Aramalar karşı tarafa düşmüyor, ben veya karşı taraf konuşurken de ses gidiyordu. Hattım Turkcell olduğundan dolayı önce Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Onlar beni sizin çağrı merkezinize (4447711) yönlendirdi. Siz de bana SIM kartınızı başka telefona takıp deneyin dediniz. Ben de S7 Edge'e taktım ve aynı yerde normal bir şekilde görüşme yapabildim. Bir tane de kod verdiniz. Onu da çalıştırdım. Ağ ayarlarına sıfırlayın dediniz onu da yaptım. Sonuç değişmedi. Bu konuda birçok şikâyet okudum. Büyük ihtimalle kronik sorun var dedim. Siz bana öyle bir bilgi gelmedi diye cevap verdiniz. Var mı cevabınız?

12 Comments
blucross
Active Level 2
Galaxy Note
aynı sorun bende de var not 20 kullanıcısıyım şebeke problemi hattı yeni değiştirmeme rağmen kimseyle görüşemiyorum sana geçmiş olsun
bu
blucross
Active Level 2
Galaxy Note
şimdi modoratör işine gelmediği için bu konuyu kapatacaktır bilgin olsun herzaman yanındayız
bmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
Teşekkürler. Servise versem zaman kaybı. Sonuçsuz kalacak. Saçma sapan bahaneler uyduracaklar. Türkiye’de böyle muamele ediliyor işte.
0 Likes
blucross
Active Level 2
Galaxy Note
benim telefon 6 kez girdi servise
0 Likes
bmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
Servisleri o kadar berbat ki. Cihazı aktif kullanan biriyim. Servise gitse boşuna en az 1 ay bekleyecek. Saçmalıktan ibaret.
0 Likes
blucross
Active Level 2
Galaxy Note
bak evde 3 kişi aynı hattı kullanıyor herkezinki full çekerken bende tek çeltik çekiyor. servis olayı zaten facia güncelleyip buyurun telefonda birey yok diyip geri veriyorlar.şu an tek çare tüketici mahkemesi kimse sana samsungla ilgili yardım veremez geçmiş olsun
bmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
Güncelleme ne ki zaten? Aynı yazılımı yükleyip veriyorlar. Sanki ben Custom ROM atmışım gibi.
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba, Bir Smasung Yetkili servisini ziyaret etmenizi öneririm.
0 Likes
bmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
Servisin çok umurunda sanki. @blucross telefonunu 6 kere servise yollamış çözülmüş mü?
0 Likes