cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GALAXY NOTE 10 PLUS KALEMİ ÇALIŞMIYOR

(Topic created on: 12-21-2022 11:56 AM)
567 Views
arzu-
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Galaxy Note 10 Plus kullanıyorum son yazılım güncellemesi yaptıktan sonra cihazımın kalemi çalışmıyor. Kalem şarj yüzdesi sabit durmuyor devamlı hareket halinde , kalem takılı haldeyken bağlantı kesildi uyarısı veriyor,kalemi çıkardığımda da bağlantı kesiliyor takıyorum bağlanmıyor devamlı bildirim paneline bağlantı kesildi bildirimi geliyor kalem işlevlerini kaybetmiş durumda.Müşteri temsilcisi ile de görüştüm uzaktan telefonuma bağlanıp birçok şey kontrol edildi fakat 2 aydır hala kalemim çalışmıyor. Telefonumu fabrika ayarlarına dahi döndürmen söyledi ve fabrika ayarlarına döndürdüm tamamen zaman ve veri kaybıydı yine olmadı, bu telefonu kalemi olduğu için tercih ediyorum kalemi çalışmadıktan sonra cihaz benim için anlamsız kalıyor . Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum , acilen kalem sorununun çözülmesi gerekiyor.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
arzu-
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkürler her yolu denedim olmuyor en son hata raporu göndermem söylendi gönderdim

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung müşteri hizmetlerini ara. 4447711 garanti süresi bittiyse belirli bir miktar ücret alınarak cihaza bakım veya onarım yapılabilir ücret alınırsa ne kadar alınır bilmiyorum bunu da Samsung müşteri hizmetlerine sorarsanız aradığınız zaman.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy Note
Merhaba,
Yeni yazılıkm güncellemesi yüzünden böyle olmuş olabilir. Yeni yazılım güncellemesini beklemenizi tavsiye ederim cihazınızı güncel tutun. Belki ilerleyen zamanlarda düzelebilir. (Not: yazılım güncellemesinin gelmesi güncelleme politikasına göre değişiklik göstermektedir)

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Serdar66
Active Level 7
Galaxy Note
Benzer bir konu çözülmüş bir bakın isterseniz umarım düzelir
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Note/Note10-Lite-S-Pen-sorunu/td-p/10525949
0 Likes
Solution
arzu-
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkürler her yolu denedim olmuyor en son hata raporu göndermem söylendi gönderdim
Serdar66
Active Level 7
Galaxy Note
Rica ederim kolaylıklar dilerim
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeni tavsiye ederim servis bilgisi için Samsung müşteri hizmetlerini ara. 4447711 garanti süresi bittiyse belirli bir miktar ücret alınarak cihaza bakım veya onarım yapılabilir ücret alınırsa ne kadar alınır bilmiyorum bunu da Samsung müşteri hizmetlerine sorarsanız aradığınız zaman.
0 Likes
arzu-
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkürler , müşteri temsilcisi bunu da önerdi fakat durum tamamen yazılımsal bir durum 1 Ekim de yazılım güncellemesi yaptım 2 aydır güncelleme gelmedi öneriniz son çare benim için , güncelleme gelince düzeleceğini umuyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Yazılım güncellemesini beklemenize gerek yok servise götürseniz orada da yazılım atarlar belki. Yani servise götürmek daha avantajlı gibi gözüküyor yine de karar senin kararındır.
0 Likes
arzu-
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkürler
Solution
Galaxy Note
Merhaba,
Yeni yazılıkm güncellemesi yüzünden böyle olmuş olabilir. Yeni yazılım güncellemesini beklemenizi tavsiye ederim cihazınızı güncel tutun. Belki ilerleyen zamanlarda düzelebilir. (Not: yazılım güncellemesinin gelmesi güncelleme politikasına göre değişiklik göstermektedir)
0 Likes
arzu-
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkürler bunu bekliyorum umuyorum ki güncellemeyle çözülür