cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note10 Lite S-Pen sorunu

(Topic created on: 01-05-2022 08:13 PM)
1420 Views
SparklyTR
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Yaklaşık 1 hafta kadar önce Galaxy Note10 Lite model bir cihaz aldım hiçbir sorunu yok fakat S-Pen bir türlü telefona bağlanmıyor. Yani yazı yazarken falan normal işliyor fakat "Temassız işlemler" özelliğinin çalışması in S-Pen'in bağlantı kurması gerekiyor ama internette bulduğum her şeyi denememe rağmen bir türlü çalıştıramadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy Note
S Pen'i sıfırlayarak yeniden bağlamayı denediniz mi? S Pen'i yuvaya yerleştirip temassız işlemler ayar ekranından üç noktaya basıp S Pen'i sıfırlayın. S Pen sıfırladıktan sonra yine bağlantı problemleri olursa S Pen'de bir sorun olmasına karşın servis merkezinden destek alabilirsin veya bu uygulama üzerinden sistem verileri ile rapor gönderebilirsin. Cihazın yazılımı üzerinden inceleyip bilgi verirler. Umarım sorununuz çözülür.

View solution in context

8 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba
Cihazı yeniden başlattınız mı?
0 Likes
SparklyTR
Active Level 1
Galaxy Note
evet denedim olmuyor
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba
Cihazınızın incelenmesi için hata raporu gönderin şu işlemleri yaparak hata raporu gönderebilirsiniz uygulamaları ekranına gelin
Samsung menbırs
Uygulamasını bulun tıklayıp girin altta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın cihazınız için uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisinde bütün soru ve sorunlarınızı yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi
Girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazan Bu yazı seçeneğini mutlaka açık halde tutun
Sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın ve raporunuz tamamen gönderilene kadar mutlaka uygulama içerisinde bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman sizlere şu bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra sizlere mümkün olan en kısa zaman içerisinde
Samsung menbırs uygulaması üzerinden 11 dönüş sağlayacaklardır
Not
Cihazınızdan Tam performans almak için mutlaka en güncel yazılım ile kullanın yazılım güncellemelerini kontrol etmek için ÜFE Grup yüklemek için şu işlemleri yapın uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin yazılım güncellemesi yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden en yukarıda yer alan indir ve yükle yazı seçeneğine tıklayın cihazınız otomatikman yazılım güncellemelerini denetleyecek tir yazılım güncellemesi olursa oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak güncellemeyi yükleyin ve kurun
0 Likes
avomerscn
Active Level 3
Galaxy Note
Bu çözümler hiç biri işe yaramıyor.
0 Likes
avomerscn
Active Level 3
Galaxy Note
Hiç bir şey yapamazsın kronik sorun note 10 da yakında şebeke sorunu da yaşarsın geçmiş olsun şimdiden ancak android 12 ile düzelecek diyorlar ama hiç umudum yok
0 Likes
SparklyTR
Active Level 1
Galaxy Note
maalesef samsung 2019 dan sonra gerçekten batırdı bu konuda
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy Note
S Pen'i sıfırlayarak yeniden bağlamayı denediniz mi? S Pen'i yuvaya yerleştirip temassız işlemler ayar ekranından üç noktaya basıp S Pen'i sıfırlayın. S Pen sıfırladıktan sonra yine bağlantı problemleri olursa S Pen'de bir sorun olmasına karşın servis merkezinden destek alabilirsin veya bu uygulama üzerinden sistem verileri ile rapor gönderebilirsin. Cihazın yazılımı üzerinden inceleyip bilgi verirler. Umarım sorununuz çözülür.
SparklyTR
Active Level 1
Galaxy Note
denedim yine çalışmıyor ve hata raporu gönderdim şuan
0 Likes