cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

şarj sorunu 😔

(Topic created on: 03-03-2021 01:28 PM)
394 Views
mavi7
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar note 10 lite telefonumun da hava soğuk olduğu zamanlarda azıcık bir rüzgar bile olsam kalan şarj saniyeler içerisinde tükeniyor.Diyelim ki %25 şarj var kar fotosu çekeceğim hemen %0 yazıp telefon kapanıyor. Eve gelip şarja taktığımda en son yüzde kaçta kapandı ise oradan başlıyor şarj olmaya.%0 yazıp telefon kapanıp açılmazken en son %12de mi kapandı sarja takınca o seviyeden başlıyor ama açmaya çalıştığımda sıfır yazıyordu.Tuhaf.Daha 6 ay oldu telefonu alalı.

8 Comments
Teklı
Active Level 3
Galaxy Note
yorumsuz. sonuçta samsung. 10 diye güncelleme geldi telefonlar haşat.
mavi7
Active Level 1
Galaxy Note
ve bugün ilginç birşey yaşadım.Arama yaptığımda karşı tarafın sesini ben alıyorum benim sesim karşı tarafa iletilmiyor.Cok kez denedim aynı sorun.Telefonu yeniden başlattım o zaman düzeldi.Acil bir şey olsa ben sürekli telefonu aç kapa mı yapacağım
xcxlxr
Active Level 7
Galaxy Note
WhatsApp gibi bildirimin öncelikli olduğu uygulamalar hariç hangi uygulamalar varsa hepsini derin uyku moduna al. telefonun akıllı (!) işlemcisi hangi uygulamaları kullanılmadığında uyku moduna alınacağını bilmiyor. o nedenle biz yapmalıyız. 😂
mavi7
Active Level 1
Galaxy Note
bunları zaten yaptım
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy Note
Telefonların belli bir çalışma sıcaklığı aralığı var soğuk zamanlarda bu tarz şeylerin yaşanması normal fakat çok aşırı bir soğuk olmadığında veya sıcak bir ortamda da aynı sorunu yaşarsanız telefonu servise götürmenizi tavsiye ederim.
mavi7
Active Level 1
Galaxy Note
çok aşırı soğuk yok bugün sadece rüzgar ve çantada telefon ama yine kapanıyor
RecepF
Expert Level 5
Galaxy Note
benim telefonda aynı 3 senelik Cihaz Kar fotoğrafı çektim %70 lerden biranda %15 e sonrada kapandı
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mavi7,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD