cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 lite dokunmatik sorunu

(Topic created on: 03-03-2021 01:41 PM)
4764 Views
xcxlxr
Active Level 7
Options
Galaxy Note

Note 10 lite telefonumu 2020 yılı haziran ayından beri kullanıyorum.  Telefonu aldığımdan beri son 1 aya kadar hiç dokunmatik sorunla karşılaşmadım.  Fakat son 1 aydır android 11 güncellemesi ile Beraber bazen telefonun alt kısmı (özellikle klavyede boşluk tuşunun olduğu yer ) kendiliğinden sürekli basılıyormuş gibi tepki veriyor.bu nedenle bazen telefon kullanılamaz hale geliyor. Telefonu bile binbir güçlükle kapatabiliyorum 3 4 dakikamı alıyor. İlk başlarda bu kadar s-ı-k olmuyordu ama son 1 haftadır her gün belli aralıklarla dokumatik problemi oluyor ve artık bu canımı sıkmaya başladı. ( sıfırlama yaptım bunu söylemeyin çözüm diye )

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba xcxlxr,

Ben Siyah, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Sorun halen çözülmezse;

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
SDY_05
Active Level 8
Galaxy Note
bende note 10 lite kullanıyorum
aynı sorun bende de var 😒
cybercider
Active Level 8
Galaxy Note
konu dışı olacak ama, Başka bir sorununuz var mı note 10 lite almak niyetindeyim. şarjı ne kadar gidiyor. alınca hiç güncellemeden kullansam performansı nasıl olur.
xcxlxr
Active Level 7
Galaxy Note
hiç güncellemeden one ui 2.0 ile kullanılabilecek bir cihaz değil. ( o zamanki ısınma feciydi). ben şahsen note 10 lite almanı tavsiye etmem. genel olarak memnun olacağın bir telefon olmayacaktır. onun yerine a72 yi bekle bence. hem snapdragon işlemcili olacak hem de yüksek tazeleme hızını olacak. beklemeyeyim diyorsan a71 alabilirsin ama şahsen samsung alacaksan exynos olmamasına dikkat et.
cybercider
Active Level 8
Galaxy Note
teşekkürler
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba xcxlxr,

Ben Siyah, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Sorun halen çözülmezse;

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD