Merhaba bu sabah nihayet UI7 güncellemesini yapabildim. Sabahtan beri sorunsuz çalışan Unitron marka blootohlu cihaza ses gelmiyor. Gelmediği gibi... View Post
Merhaba bu sabah nihayet UI7 güncellemesini yapabildim. Sabahtan beri sorunsuz çalışan Unitron marka blootohlu cihaza ses gelmiyor. Gelmediği gibi... View Post
Eskiden modlari ve rutinleri ayarlarken modun çalışma koşulu olarak bağlam başlığı altında uyku modu bulunurdu. Bu mod sizin uykuya dalıp... View Post
Note 10 plus lara yeni bir güncelleme gelecekmi View Post
Note20 ultra guncelleme almaması buyuk haksızlık hala kullaniyorum ve piyasadaki birçok yeni telefondan daha yüksek donanıma sahip ve samsung'un... View Post
S peni uzun süre kullanırsam s pen deliğinden yanığımsı bir **bleep** kokusu geliyor çözümü geliyor. View Post
Merhaba bildirim gelince panelden silince uygulamadan da sayı gidiyor sonra unutuyoruz uygulamadan bildirim sayısının kalıcı olması için bir yol var... View Post
Samsung store bütün samsung uygulamalarına 1 yıldız verelim derdimizi yazalım View Post
Daha önceki bir konuda telefonuma Android 4.3 sürümünü yüklemek istediğimi ama bunu başaramadığımı anlatmıştım. Android 5.0 sürümünü kullanmaya devam... View Post
Herkese öncelikle iyi aksamlar konudan bağımsız ama 1-1.5k kulaklık önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler. View Post
Samsungun tarihinde sürekli bataryadan kaynaklı patlayan Bi telefonu vardı bilmem hatırlar mısınız. Bu telefon şarja takıldıktan Bi süre sonra... View Post
User | Likes Count |
---|---|
43 | |
32 | |
30 | |
26 | |
23 |
User | Count |
---|---|
3 | |
3 | |
3 | |