Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Ben güncellemeden kendi play store ve galaxy store kapalıyken güncellendi😳?Uygulamalarda görünmüyor?Menüde var ama yüklü... View Post
Arama sonrasında bu mesaj çıkıyor bu nedir ve nasıl kapatabilirim View Post
M34 e hiç güvenlik güncelleştirmesi sizde geldi mi bende hala gelmedi bilgisi olan var mı View Post
M325FVXXSBDXK1 merhaba arkadaşlar m32 telefona güvenlik güncellemesi gelmiş güncelleyen bir sıkıntı yaşayan var mı yavaşlama pil az gitme vesaire View Post
Merhaba forumun üyeleri. Bugün koltuğumda otururken bir şeye konsantre olmaya çalışıyordum ki bunu yapmamı hepten engelleyen bir şeyse geldi aklıma.... View Post
Annem icin telefon alcam tabi kendi uzerime olcak uni okuyan benim :) en uzun kullanım süresi verebilecek samsung telefon sizce hangisidir ? Ben M34... View Post
Eski telefonumu anneme vereceğim de içinde unuttuğum bir şey varsa diye sıfırlamak istemiyorum. Windowslarda olduğu gibi 2. Kullanıcı için oturum... View Post
Çok soruluyordu,belki yardımı olur🤗😊 View Post
İyi akşamlar arkadaşlar. Hard reset için tuş açma ve ses tuşuna basılı tutuyorum samsung yazısına dönüyor ama sonra tekrar takılı kalıyor bu... View Post
Selam arkadaşlar M51 kullanıyorum ve yurtdışı hattım var Manuel olarak şebeke seçimi hiçbir şekilde yapılmıyor.ve şebeke listesi gelmiyor aynı sorun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
85 | |
50 | |
41 | |
34 | |
26 |
User | Count |
---|---|
2 | |
1 | |
1 | |