Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Arkadaşlar m34 kullanıyorum. Ram plus açmak telefonun performansını arttırır mı yoksa kapatmak mı gerekiyor. Siz nasıl deneyimlediniz? View Post
Profillerdeki bilgileri kopyalayıp,sanki kendi paylaşımıymış gibi paylaşarak kullanıcıları kandırıyor ve emek hırsızlığı yapıyor.Orjinal paylaşım... View Post
Şarjım h+ yani 3.5G'de hemen düşmezken 4.5G ayarında hemen düşüyor.Özetle 4.5G daha fazla şarj götürüyor(şebeke çekimi full iki ayarda da,hat... View Post
Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlere Samsung'un en iyi telefonunu ve özelliklerini derledim, iyi ve keyifli okumalar.😊... View Post
Merhaba Samsung Galaxy m51 cihazının ekranı kırıldı İstanbul'da nerede yaptırmamı önerirsiniz? Servis 3 iş günü sürer dedi o yüzden gün içinde... View Post
A14 için yayınlanmıştı View Post
İyi günlerSamsung internet browser da tablet çöktü uyarisi alıyorum. Zaman zaman çıkıyor. Avast mobil security kullanıyorum ama herhangi bir olumsuz... View Post
One ui 7 için SEK XXV BRI CPW Hangisi sizce daha stabil? View Post
M14 5G View Post
User | Likes Count |
---|---|
92 | |
63 | |
23 | |
18 | |
17 |