cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

H+'da hemen düşmüyor,4.5G'de hemen düşüyor

(Topic created on: Sunday)
176 Views
Galaxy_M12
Expert Level 5
Options
Galaxy M

Şarjım h+ yani 3.5G'de hemen düşmezken 4.5G ayarında hemen düşüyor.Özetle 4.5G daha fazla şarj götürüyor(şebeke çekimi full iki ayarda da,hat Turkcel)

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy M
3g de 4g kadar şarj yemez zaten

View solution in context

Solution
tahakee
Active Level 6
Galaxy M
Ben de denedim ve h+da internet 15 mbps alırken 4.5G de 140 alıyor. Ve çok da farkını göremedim sadece yüzde 2 3 arttırdı. Uzun dayanmasını isterseniz pilin direkt güç tasarrufu ile kullanın. Benim telefon a25 güç tasarrufu ile 2 günümğ götürüyor ama normalde 1 gün rahat kullanırım ve 4.5g şebeeksinde

View solution in context

Solution
Y_t
Active Level 3
Galaxy M
Evet, WiFi'de 10 saat kullanım, mobil veride ise 5-6 saat alıyorum.

View solution in context

13 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy M
Normal değil mi sizcede? 😊
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy M
değil çünkü şebeke kullanımı çoğu kişi hesaba katmıyor ve daha fazla çekim gücünün daha az şarj tükettiğini düşünenler var ve özellikle amiral modellerde 4.5G kapatmak fayda sağlayabilir.
Solution
Y_t
Active Level 3
Galaxy M
Evet, WiFi'de 10 saat kullanım, mobil veride ise 5-6 saat alıyorum.
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy M
aynen öyle,şebeke su gibi içiyor.
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy M
3g de 4g kadar şarj yemez zaten
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy M
aynen öyle🙏
Solution
tahakee
Active Level 6
Galaxy M
Ben de denedim ve h+da internet 15 mbps alırken 4.5G de 140 alıyor. Ve çok da farkını göremedim sadece yüzde 2 3 arttırdı. Uzun dayanmasını isterseniz pilin direkt güç tasarrufu ile kullanın. Benim telefon a25 güç tasarrufu ile 2 günümğ götürüyor ama normalde 1 gün rahat kullanırım ve 4.5g şebeeksinde
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy M
adaptif pil açık da adaptif güç tasarrufu ve güç tasarrufu çok lazım olmadıkça açmıyorum çünkü zaten 10 saat kullanım veriyor.Batarya ömrü azaldıkça açacağım özellikler onlar.
KEMSA
Active Level 10
Galaxy M
Günaydın,
Cihazım a34 mobil ağ bağlantı seçenekleri takılı vaziyette kalmış 4.5g ve rutinlerden değiştirmeye çalışıyorum maalesef değişmiyor sürekli rutinlerden de baktığımda 5G olarak görünüyor nasıl değiştirebilirim Bir de ekran görüntüsü gönderiyorum iyi hafta sonları dilerim.1746346092576.jpg