cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu arkadaş paylaşımlarımızı çalıyor

(Topic created on: 05-06-2025 01:17 PM)
1347 Views
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
Galaxy M
Profillerdeki bilgileri kopyalayıp,sanki kendi paylaşımıymış gibi paylaşarak kullanıcıları kandırıyor ve emek hırsızlığı yapıyor.Orjinal paylaşım burada,bu linkten bakabilirsiniz.Yorjm şeklindeki cümleleri bile millete sanki kendi yorumuymuş gibi yazarak insanları kandırıyor.Lütfen tenezzül etmeyin bu kişiye.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz. 

bunları dene,faydası olur. 

Bunların faydası olur. 

bu da onun paylaştığı

image

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Burda sorun kendi yazmış gibi göstermesi sanırım. Bencede link bıraksa iyi olur "şurdan esinlendim" diyerek.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Evet. Herkesten beklenmez malesef. Ama iyi olurdu..

View solution in context

Solution
cenk67
Active Level 5
Galaxy M
Başkasının paylaşımı ve verdigi bilgiler öğrenilip yorum seklinde fikir beyan edilebilir ama birisinin içeriğini komple kopyala yapıştır yaparken şu bu kullanıcıdan aldim demek tabi ki daha doğru. Ama ben paylaşımdan ziyade yanlış yönlendirmeyi de dogru bulmuyorum. Pil tasarrufu yorumu talihsiz olmuş. Pil tasarrufu zaten islemci gücünü kısar, ekrani 60 hz yenilemeye alir, arka plan işlemlerini de mümkün olduğunca kısıtlar. Bu zaten başlı başına ekran süresini uzatır. Bir konuda içerik paylaşırken yahut yorum yaparken onu araştırıp doğrusunu bularak yorum yapmak lazım. Tabi ki yanlış bildiğimiz şeyler olabilir ama dediğim gibi once araştırıp teyit ettikten sonra bu bilgileri vermek gerekiyor.

View solution in context

Solution
cenk67
Active Level 5
Galaxy M
Hayir. Pil tasarruf modunun pil suresini arttirmadigini yani tasarruf yapmadığını savunuyor. Alakası yok. Islemci gücü kisitlandiginda, ekran 60 hz indiğinde, arka plan işlemleri azaltildiginda bu cihaz nasil tasarruf yapmayacak ?

View solution in context

Solution
cenk67
Active Level 5
Galaxy M
Alıntı yapılırken kesinlikle alintiladigin kişinin ismi verilmeli. Bu zaten forum kültürü gereği olması gereken bir şey. Yıllardır otomobil forumları dahil hepsinde aktifimdir ve aksi davranışta ya başlığın silinir ya ceza yersin. Arkadaşımız tabi bunu bilmiyor yahut düşünememis de olabilir bu konuda tecrübe kazandıkça doğrusunu da yapacaktır.

View solution in context

Solution
cenk67
Active Level 5
Galaxy M
Haklısın. İnsanlar tabi bir konuda rencide olunca ya da mahcubiyet oluşturacak bir davranışa düşünce bu tarz olumsuz tepkiler verebiliyor. Dediğim gibi zamanla, tecrubelendikce umarim tavırlarını da düzeltir. Boyle şeyler için kalp kırıp kavga etmeye gerek yok 🙂

View solution in context

0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Yazdıklarını siliyor(?)

View solution in context

28 Comments
Berkay_S22
Expert Level 1
Galaxy M
Adam dememişki benim bilgim yanlış düşüncedesiniz bence
Galaxy M
yorumlarını okursan ne yaptığını görürsün.Birebir paylaşmış ve yorumları sanki ona aitmiş gibi yapıştırmış,kendi fikri yok.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/ŞARJINIZIN-UZUN-ÖMÜRLÜ-GİTMESİNİ-İSTİYORSANIZ-️/td-p/19288746?src=ShareByUserCM
0 Likes
Berkay_S22
Expert Level 1
Galaxy M
Yani bence yanlış bir şey dememiş1746526925797.jpg
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Burda sorun kendi yazmış gibi göstermesi sanırım. Bencede link bıraksa iyi olur "şurdan esinlendim" diyerek.
Berkay_S22
Expert Level 1
Galaxy M
Herkes öyle düşünse o hoo herkesten o hamleyi beklememek lazım herzaman hocam
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Evet. Herkesten beklenmez malesef. Ama iyi olurdu..
Galaxy M
etik ve ahlaki kurallara uymak zor değil🫂
0 Likes
_S24FE_
Expert Level 3
Galaxy M
Sen uy o zaman millete laf etme
0 Likes
Galaxy M
uyumsuz olan,emekleri çalıp üstüne yatan ve olmadıgı biri gibi davranan sensin.Haklısın ama şu konuda;olmayınca bilgi nasıl veresin ki başkasına,alıp kopyalayıp yapıştormak varken,dimi😊.
0 Likes