cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ram plus

(Topic created on: 05-06-2025 10:44 PM)
208 Views
galaxym346377
Active Level 3
Options
Galaxy M

Arkadaşlar m34 kullanıyorum. Ram plus açmak telefonun performansını arttırır mı yoksa kapatmak mı gerekiyor. Siz nasıl deneyimlediniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy M
6gb raminiz varsa açmayın sanal ram performans arttirir ama cihazida yorar çünkü sanal ramler hızlı çalışan sistemdir. ve ayriyetten arka planda birden çok uygulama çalışır ve pil tüketimi de bi nebze de olsa arttırır

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Solution
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy M
6gb raminiz varsa açmayın sanal ram performans arttirir ama cihazida yorar çünkü sanal ramler hızlı çalışan sistemdir. ve ayriyetten arka planda birden çok uygulama çalışır ve pil tüketimi de bi nebze de olsa arttırır
0 Likes
galaxym346377
Active Level 3
Galaxy M
Hmm anladım. Peki kapalı kalınca arka plan uygulamalarında bir aksama olur mu yoksa etkilemez mi
0 Likes
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy M
Bi sıkıntı olmaz kardeşim ben kapalı kullanıyorum 6gb ram bana yetiyor eğer size yetmiyor ise 2gb daha ek olarak kullanabilirsiniz
0 Likes
galaxym346377
Active Level 3
Galaxy M
Ben 6gb açmıştım. Navigasyon çubukları kasıyordu durduk yere. Kapattım performans artışı hissettim. Kasmalar neredeyse hiç olmuyor. Dedim acaba ram plusu kapattığımdan dolayı mı bu performans artışı
0 Likes
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy M
Doğrudur ram plus cihazı yorar ve hızlı çalışan algoritmalardir. kapali kullanmak daha sağlıklı.
0 Likes
galaxym346377
Active Level 3
Galaxy M
Tmmdr teşekkür ederim.
0 Likes
KenanA25
Expert Level 2
Galaxy M
Rica ederim konuyu çözüldü olarak isaretlerseniz çok makbule geçer 😊🙏
galaxym346377
Active Level 3