cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smart view sorunu

(Topic created on: 06-27-2021 10:26 PM)
1370 Views
ciesebin
Active Level 6
Options
Galaxy M

Android 11 ile samsung smart view özelliği için google home kullanmamızı istiyorsunuz ama google home gerçekten sorunlu uygulama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ekranımı yansıtıyorum yayınlandı diyor tvye bakıyorum sürekli google home ekranında takılı bekliyor.Smart viewi geri getirin lütfen.

Video

ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy M
YouTube sadece internete bağlı olsa da görüyor zaten ama Smart View bazen yansıtma uygulaması açmadan falan görmeyebiliyor.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
İlginç görünmemesi
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy M
Bende merak ettim aslında Smart View'in sistem uygulaması varsa yani görünüyorsa acaba onu sıfırlasa mı arkadaş 😳
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
İse yarayabilir
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy M
Evet sadece Google yazılımı olan bir cihaza falan yansıtma yaparken Google home gerekiyor sanırım, çünkü bende televizyonlara smart viewden ortalama 3 saniye de bağlanabiliyorum ve Google home falan demiyor Android 11 telefonum
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Ben android 11 yaptıktan sonra telefonu ayarlardan sıfırla dedim sanırım sıfırlamayanlar önceki yazılım haliyle kullanıyor o yüzden karşılaşmadılar bu sorunla sorun değil aslında yeni hali böyle
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy M
Bende sıfırladım. Telefonum yenilendi resmen çok memnun kaldım. Aslında bir sorun olmalı burda bende merak ettim şimdi yansıtmak istediğiniz cihazda kablosuz yansıtma için cihaz aradığı uygulamayı başlatıp deneyin?
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Size bi video atayım mı?
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy M
Paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz aslında farketmez, sadece kişisel bilgilerinizi içermemesine dikkat edin.
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Gönderime atacağım başka türlü olmuyor.Yoruma atılmıyor,birazdan yüklenir
0 Likes