merhaba. M14 5G modelinde 10x Zoom yapinca goruntu bozuluyor, tam sabitleme ve netlesme saglanamiyor ve keskinlik cok artiyor. Pro ayari nasil olmali... View Post
merhaba. M14 5G modelinde 10x Zoom yapinca goruntu bozuluyor, tam sabitleme ve netlesme saglanamiyor ve keskinlik cok artiyor. Pro ayari nasil olmali... View Post
Android 14 için güncelleme gelmiş hesap makinesine View Post
Arkadaşlar kardeşime telefon almak istiyorum. Bütçem 8bin civarı. Şuanlık m33 almayı düşünüyorum. Başka bir model telefon öneriniz var mı? View Post
Arkadaşlar telefonda bi uygulamaya girince reklam çıkıyor bunu nasıl engellerim View Post
Cihazım Galaxy M52 5g, güncelleme açıklamasında yeni özellikler diyor, buna image clipper özelliği dahil mi acaba? Hani şu resim içindeki... View Post
Telefon kendiliğinden parlaklığı kısıyor ve ayrıca yan tuşu çok sıcak bu yan tuşunun sıcak olması birden parmak izi okumanın çalışmaması ile başladı... View Post
Arkadaşlar ekranı açtığım an bildirimler düşüyor.Tüm ayarları denedim yine de olmadı yazılımsal bir sorum bu telefon m23 az çok anlarım telefondan... View Post
Arkadaşlar keşke wifi çekimi 2 çubuk altında iken diğer wifiye geçme rutini olsaydı. 5ghz bağlıyken 2 çubuk çekince otomatik 2.4ghz geçme rutini... View Post
Arkadaşlar eskiden pil ayarlarında istediğimiz seviyeye pil düşünce otomatik düşük güç modu açılıyordu mesela (%30 da aç gibi) o ayar artık yok... View Post
Merhabalar ,Galaxy MF 22 kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var. Watzap da indirdiğim dosyalara ulaşabiliyorum. Fakat telegramdaki indirdiğim dosyalara... View Post
User | Likes Count |
---|---|
87 | |
62 | |
35 | |
34 | |
23 |