cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smart view sorunu

(Topic created on: 06-27-2021 10:26 PM)
1371 Views
ciesebin
Active Level 6
Options
Galaxy M

Android 11 ile samsung smart view özelliği için google home kullanmamızı istiyorsunuz ama google home gerçekten sorunlu uygulama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ekranımı yansıtıyorum yayınlandı diyor tvye bakıyorum sürekli google home ekranında takılı bekliyor.Smart viewi geri getirin lütfen.

Video

40 Comments
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Smart view google home olmadan da kullanilabiliyor sadece google in Chromecast diye bir cihazı var onun için google home lazım normal televizyona fln bağlanabilir smart viewden
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Aga sorun telefonun ekranı yayınlayacağım android 11 ile smartview ile ekranı yayınlayamıyorsun bunun için googlehome kullanın deniliyor ama o da sorunlu işte.En altta yazdığını okumanı tavsiye ederim.Android 11 ilk yaptığımda googlehome çalışıyordu .Sonraki android güncellemelerinde(Samsung Güncellemeleri) patladı googlehome2021_06_27_22_35_46.jpg
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Iyide sadece chromecast için geçerli o eğer yansıtacağınız cihaz chromecast değilse Televizyon yada Miracast ise smart view destekliyor bende de Android 11 li A51 var yansitabiliyorum hala
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Bildirimlerdeki smartviewe tıkladıktan sonra gelen ekranında cihazlar var mı görebilir miyim? Önceden vardı bende ama şuan boş çünkü.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Görmesi lazım eğer miracast tv yada bilgisayar ise
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Bende böyle Screenshot_20210627-224831_Smart View.jpg
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Bak cihazım var yani uydurmuyorum 😃2021_06_27_22_51_50.jpg
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy M
Televizyonunuzda ekran yansıtma uygulaması açıkmı yada yansıtacağınız cihaz herneyse?
0 Likes
ciesebin
Active Level 6
Galaxy M
Açık sorun yok youtubeden çalışıyor normalde zaten
0 Likes