- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy m52 telefonuma 1 mart günü aldığım güncellemeden sonra WhatsApp medyası galeride ünlem işaretiyle görünüp açılmıyor ve dosyalarımda görünmüyor. PC ye bağladığımda medyayı görebiliyorum. Uzaktan bağlantıya ve telefonu sıfırladığımda da sorun çözülmedi. Samsung beni teknik servise yönlendirdi burada son sürümü yüklediğimizde sorun çözülecek dediler ve sanki telefonda son sürüm yüklü değilmiş gibi 15 dakika sonra yükledik diyerek telefonu verdiler. Halaxy güncellemelerini WiFi ağında almalısın dediler. Sonrasında glaxy güncellemelerini alıp uygulamalarımı yükledim. Sorun ortadan kalkmıştı ancak telefonu kapatıp açtığımda sorunun düzelmediğini anladım. 1 aylık telefonu hergün servise götürmek zorunda mıyım. Hata raporu da göndermiştim. Soğudum telefondan çok pişman odum. Bu sorunu çoğu kişi yaşamasına rağmen Koskoca Samsung bunu bir güncellemeyle çözemiyorsa birşey diyemiyorum. Telefonu iade edebilirsem iade edeceğim.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 04:32 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 06:40 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 08:16 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 09:41 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2022 09:48 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2022 10:02 AM in
Galaxy MMerhaba KursadKanoglu,
Yetkili birimimiz, sizi bugün arayarak ulaşamadığı için tarafınıza sms ile bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkürler.
MOD