Resolved! Solved

Original topic:

Bu arkadaş paylaşımlarımızı çalıyor

(Topic created on: 05-06-2025 02:23 PM)
248 Views
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
Galaxy M
Profillerdeki bilgileri kopyalayıp,sanki kendi paylaşımıymış gibi paylaşarak kullanıcıları kandırıyor ve emek hırsızlığı yapıyor.Orjinal paylaşım burada,bu linkten bakabilirsiniz.Yorjm şeklindeki cümleleri bile millete sanki kendi yorumuymuş gibi yazarak insanları kandırıyor.Lütfen tenezzül etmeyin bu kişiye.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz. 

bunları dene,faydası olur. 

Bunların faydası olur. 

bu da onun paylaştığı

image

28 Comments
Galaxy M
Pil tasarrufu yanlış değil ve zaten şarj ve ısınma şikayeti olanlar için o paylaşım.Sen performans istiyorsan zaten kısıtlamaman lazım.Yok şarjı uzun gitsin ama ana özellikler yine aktif olsun(kamera vb.değişmeyen),işte o zaman kısıtlsmak faydalı.Tercih meselesi.O paylaşımın sahibi benim zaten ve uzun testler,denemeler sonucunda olumlu olanları yazdım.Olumsuzlar için de cihaza göre değişiklik kullanıcının nasıl kullandığına göre de değişiklik oluyor ama ana özelliklere dokunup dokunmamak kişiye kalmış.Ayrıca marka her güncelleme ile daha da sıkıntı çıkartıyor ve markanın yapmadığını ücretsiz bir şekilde paylaştım.
0 Likes
Solution
cenk67
Active Level 6
Galaxy M
Hayir. Pil tasarruf modunun pil suresini arttirmadigini yani tasarruf yapmadığını savunuyor. Alakası yok. Islemci gücü kisitlandiginda, ekran 60 hz indiğinde, arka plan işlemleri azaltildiginda bu cihaz nasil tasarruf yapmayacak ?
Galaxy M
Benim paylaşımımda böyle bir şey yoktu,onun kendi bilgisizliği ve bunu işi bilen biri gibi paylaşması da üzücü olmuş.Pil tasarrrufu çok işe yarar ve faydalı.
cenk67
Active Level 6
Galaxy M
Evet yorum kisminda söylemiş zaten ve talihsiz olmuş. Bu işi bilenlerden öğrendim diye de eklemiş ama dogru bir bilgi degil. O yüzden zaten bir konuda yorum yaparken once doğrusunu yanlışını iyice araştırıp oyle yorum yapılmalı diyorum. Buna rağmen yine yanlışımız olabilir onu da düzeltiriz ama önce araştırmak gerekiyor.
Galaxy M
tabii ki önce araştırmak lazım.Zaten benim kızdığım konu da buydu.Hiçbir emek harcamadan paylaşımın üzerine çökmüş.Neyse,şimdi anlamıştır artık.
Solution
cenk67
Active Level 6
Galaxy M
Alıntı yapılırken kesinlikle alintiladigin kişinin ismi verilmeli. Bu zaten forum kültürü gereği olması gereken bir şey. Yıllardır otomobil forumları dahil hepsinde aktifimdir ve aksi davranışta ya başlığın silinir ya ceza yersin. Arkadaşımız tabi bunu bilmiyor yahut düşünememis de olabilir bu konuda tecrübe kazandıkça doğrusunu da yapacaktır.
Galaxy M
evet,çok doğru söyledin ama onu uyardım "onu ben bilirim" deyip umursamadı ve daha da abarttı.İlla kendi paylaşımınmış gibi yapmak istiyorsan benim yazdıklarımı araştır,her bir madde için farklı açıklama ekle ve paylaş.Diyeyim ki "uğraşmış" ama yok,illa sömürecek😊.
Solution
cenk67
Active Level 6
Galaxy M
Haklısın. İnsanlar tabi bir konuda rencide olunca ya da mahcubiyet oluşturacak bir davranışa düşünce bu tarz olumsuz tepkiler verebiliyor. Dediğim gibi zamanla, tecrubelendikce umarim tavırlarını da düzeltir. Boyle şeyler için kalp kırıp kavga etmeye gerek yok 🙂
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Yazdıklarını siliyor(?)