cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

J8

(Topic created on: 10-15-2020 11:48 AM)
205 Views
ProofEgeeeJ8
Active Level 5
Options
Galaxy J

Şimdi arkadaşlar madem android 8'e dönemiyorum ama android 10'dada kasmalar var.Şimdi ben telefona şimdi kullandığım sürümün romunu atsam yani android 10 sürümünün romunu atsam gerek telefondaki kasmalar gider mi android 9'a dönmek istersem sorun yaşar mıyım çünkü telefon dışında başka bir yerden (smart switch veya odin) yapan arkadaşlar genellikle kasma yok diyor doğru mu RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM KUSURA BAKMAYIN

11 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy J
Estağfurullah ne rahatsızlığı burası bir yardım ve galeri gonderi uygulamasidır lütfen öyle demeyin.
Cihaza Odin ile sürüm düşme önermiyorum.
Android 10 ile Smart Switch Ile sürüm düşme kaldirıldı.
cihaza bir işlem yapmanızi önermem garanti dışı bırakabilir.
Cihaza yeni Android 10 sürümü geldiği için kasması normaldir.
Yeni bir yazilım güncellemesini bekleyiniz veSamsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 1 hafta içerisinde yanıt verilmektedir)
ProofEgeeeJ8
Active Level 5
Galaxy J
Hata raporu gönderdim ama sürekli aynı cevapları verdiler telefonunuzu sıfırlayın sd karttan kaynaklı diye bende zaten sürüm düşürmeye pek sıcak bakmıyorum sadece şimdi kullandıgım android 10 sürümünü odinden telefona aktaracam sadece kasma donmalar azalsın diye çünkü telefondan yükseltme yapanlarda kasma var telefon dısında bir yerden yapanlarda yok
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy J
evet öyle yaparsaniz bir sorun olmaz ama bu gibi sorunların sadece bir kaçi düzelir ve bazi sorunlar yazilimsal oduğu için ueni guncelleme ile düzelir
androidci
Expert Level 2
Galaxy J
Dediğim gibi ilk olarak Android 10 ROM'unu flashlayın. Baktınız kasma ve donma devam ediyor, Android 9 ROM'unu flashlayın.
Ben uğraşamam diyorsanız yazılım güncellemelerini bekleyin. Bu güncellemeler ile yazılımınız stabil hale gelebilir.
0 Likes
ProofEgeeeJ8
Active Level 5
Galaxy J
Ben bi deneyim de ondan sonra güvenlik güncellmesi gelir düzelir vütün sorunlar
0 Likes
Galaxy J
Kardeşim ben J8 e Android 8 i atmayi denedim ama maalesef hata veriyor.

Hata vermesinin sebebi ise bootlader sürümü.

Mesela ben J8de android 10 surumu J810FXXU4CTG2 ortadaki U4 var oradaki dört sayısı ile android 8 deki ayni olması lazım yani android 8 dekide U4 veya S4 olması lazım ama maalesef android 8 in en son sürümü bile u4 değil.

Bu yüzden android 8 e düşürme yapamazsınız.

Android 9 da bi kac tanesi u4 yani android 9 a düşebilirsin fakat yine android 9 dan android 8 e düşmezsin ben bizzat denedim.
ProofEgeeeJ8
Active Level 5
Galaxy J
Peki ben şimdi android 10 dayım ve telefondan güncelledim bu android 10nun romunu telefona yüklesem kasmalar azalacak mıdır
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy J
Mantıken azalır. Sonuçta temiz kurulum yapacaksınız. Kasma devam ederse Android 9 ROM'unu flashlayınız.
0 Likes
Galaxy J
Evet Kasmalar azalır buyuk ihtimal. Fullden sıfır temiz kurulum ve sifirlama yapmış olursunuz. Bu yüzden azda olsa azalacaktır. Bu arada j8 de android 10 da kasma bulunmuyor.Daha doğrusu bende bulunmuyor.

Ama bence düzelir.