cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ALWAYS ON DİSPLAY

(Topic created on: 05-26-2020 05:32 PM)
149 Views
NAZİFS928B-X910-R950
Expert Level 5
Options
Galaxy J

Herkese merhaba benim telefonum J8.Ben telefonumda ALWAYS ON DİSPLAY özelliğini kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.Samsung un kendi orjinal ALWAYS ON DİSPLAY 4.2.51.3 sürümü olanı indirmeye çalıştığımda Uygulama Yüklenemedi diyor.Bu sürümü ve uygulamayı nasıl yüklerim.Lütfen play store ve başka ALWAYS ON DİSPLAY atmayın orjinal ve 4.2.51.3 sürümünü indirmek istiyorum.

11 Comments
kızılejder
Active Level 10
Galaxy J
bakin bu yuklenebilor ama cok aşiri şarj tüketir bizim telefonlarda ćip olduğu jalde bile cok tüketiyo sizinlilerde sömurur bataryayi cihaziniz orjinal samsung uygulamasiyla uyumlu degil demekki illa istiyosaniz apk olarak indirin
0 Likes
Galaxy J
İstiyorum ama orjinal olanı istiyorum.Orjinal olanı apk olarak indirmeyi denedim fakat Yüklenemedi diyor o Yüklenemedi hatasını nasıl çözerim.
SENCERsss
Active Level 4
Galaxy J
Apk Editör ü denediniZ mi??
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Onu ben denemiştim ama işe yaramadı yüklenmemişti yükleniyor sa da durduruldu vericek kesin tecrübe konuşuyo burda deneyimliyim apk editör konusunda
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy J
Merhaba ben Bolt!

Telefon sisteminde olmayan bir özelliği apk olarak kullanmanız telefon açısından pek sağlıklı olmaz, Apk olarak indirdiğiniz ve kullanmaya başladığınız takdir de aşırı pil tüketimi ile karşılacaksınız. Ve Apk olarak orjinal sürümü indirmiş olsanız bile bunu paylaşan kişi apk üzerinde oynamalar yapıp bunu zararlı bir yazılıma çevire bilir. Apk olarak indirdiğiniz site ne kadar güvenilir olsa da ne olacağını bilemezsiniz o yüzden telefonda bulunmayan bir özelliği apk şeklin de kullanmayın.
0 Likes
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy J
geçen siz paylaştınız apk olanını niye onu yapmıyosunuz o zaman
0 Likes
Galaxy J
Onu kullanıyorum zaten ama onu kullanınca saat stillerine giremiyorum.
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy J
pek önemsedigim bişey degil çok önemliyse teli degiştirmeni öneriiyim çünki bu telefona gelmez bende j8 kullanıyom android 10 dan sonra zaten bu tele güncelleme gelmeyecek
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy J
yuklese bile acmaz.... çünkü ben denedim yüklendi ama devamlı durduruldu hatası verdi....
0 Likes