cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy J8 ve Always On Display

(Topic created on: 09-17-2023 01:47 AM)
373 Views
SM-A356E
Active Level 3
Options
Galaxy J

Merhaba, cihazım Galaxy J8 (J810F) Always On Display özelliği bulunmakta. Fakat ben bunu her zaman açık bir şekilde yapamıyorum yani ayarlarda Always On Display diye bi' seçenek yok. Fakat telefonumu şarja takarken veya kapalı ekranda müzik oynatırken orda her zaman açık bir şekilde gözüküyor. Ben bunun her zaman gözükmesini istiyorum ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba fatihcanmemis,

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy J8 2018 (SM-J810F) model cihazımızda, Always On Display özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/

Teşekkürler.
MOD 

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Ayarlar bölümünden kilit ekranı ayarlarına gidin. Always on Display ayarının üstüne tıklayın. Burada her zaman göster seçeneği olmalı. One UI 5.1'de gerekli ayarı bu yolla yapıyoruz ama One UI 2'de durum aynı mıdır, bilmiyorum.
SM-A356E
Active Level 3
Galaxy J
Dediğim gibi ayarlarda öyle bir seçenek yok
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy J
Telefonun süper amoled ama pil 🔋 kapasiten düşük o yüzden aktif edemiyorsun. Harici uygulama indirebilirsin ve o şekilde çalıştıra bilirsin. Bendede a33 5g var onunda aynı problemi var, harici aod uygulaması ile çözdüm. Ama şarjın dayanmaz senin.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy J

Merhaba fatihcanmemis,

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy J8 2018 (SM-J810F) model cihazımızda, Always On Display özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/

Teşekkürler.
MOD 

0 Likes