- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, cihazım Galaxy J8 (J810F) Always On Display özelliği bulunmakta. Fakat ben bunu her zaman açık bir şekilde yapamıyorum yani ayarlarda Always On Display diye bi' seçenek yok. Fakat telefonumu şarja takarken veya kapalı ekranda müzik oynatırken orda her zaman açık bir şekilde gözüküyor. Ben bunun her zaman gözükmesini istiyorum ne yapabilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 08:29 AM in
Galaxy JMerhaba fatihcanmemis,
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy J8 2018 (SM-J810F) model cihazımızda, Always On Display özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 11:55 AM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 03:00 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2023 07:10 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 08:29 AM in
Galaxy JMerhaba fatihcanmemis,
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy J8 2018 (SM-J810F) model cihazımızda, Always On Display özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD